zondag 17 april 2011

Henny Huisman en Quinty Trustfull gaan samen pottenbakken in Koffietijd

Henny Huisman en Quinty Trustfull gaan samen pottenbakken in Koffietijd.
Maandag heeft het RTL 4-ochtendprogramma 'Koffietijd' voor één dag een nieuw gezicht: Henny Huisman. Samen met Quinty Trustfull praat hij een uur lang de kijker bij en ontvangen zij bekende gasten in de dagelijkse show.
Zo schuift presentator Arie Boomsma, de meest begeerde vrijgezel van dit moment, aan. Ook reporter Lauren Verster komt langs. Zij vertelt over de gevaarlijke missies die zij onderging voor haar nieuwe programma.
Henny Huisman laat verder aan Quinty Trustfull zien hoe het met zijn kunstzinnige kant is gesteld, hij gaat namelijk pottenbakken. Tot slot krijgt de kijker tips waar je nu nog de goedkoopste vakantie voor déze zomer kan boeken.
Henny Huisman is dus weer terug op RTL. Maandagochtend schuift de geroutineerde presentator aan naast Quinty Trustfull in Koffietijd.
Dit vertelde een opgelaten Henny Huisman zondagavond aan tafel in Life4You. “Als er iemand bijvoorbeeld ziek is, dan moet er iemand zijn om in te vallen. André van Duin heeft het ook wel eens gedaan.”
Henny zal samen met Quinty Trustfull gasten als Arie Boomsma en Lauren Verster ontvangen en er is zelfs nog tijd voor Henny om zijn kunstzinnige kant te laten zien, hij gaat namelijk pottenbakken.
Ondanks zijn onschatbare ervaring en zijn meervoudige succes in het verleden, is Henny Huisman toch een beetje zenuwachtig voor zijn rentree. “Het geeft toch een soort van spanning. Er kijken gewoon een hoop mensen morgen. Maar bovenal, Ik vind het leuk om televisie te maken, het zit gewoon in mijn bloed.”
Eerder deze maand maakte presentatrice Quinty Trustfull nog bekend niet om niet uit de kleren te gaan voor het blootblad Playboy.
Quinty Trustfull (39) heeft nog niet officieel 'nee' gezegd tegen hoofdredacteur Jan Heemskerk, maar in 100% NL Magazine onthult ze: "Ik ga het niet doen". Zanger Jeroen van der Boom, die ook heeft meegewerkt aan het interview, is verbaasd: "Net voordat je 40 bent, alles zit nog strak en je ziet er hartstikke mooi uit! Ook naakt."
De brunette heeft wel veel leuke reacties gekregen. Ook haar partner Orlando zag er de humor wel van in om bloot te poseren.
Onlangs was de hoofdredacteur van het blootblad te gast in Koffietijd en vroeg hij aan Quinty Trustfull of ze naakt wilde poseren voor de cover. De presentatrice stond eerst met haar mond vol tanden.
Nu het concurrerende KoffieMax van Myrna Goossen in zomerstop zit, kunnen de kijkcijfers van koffietijd wel eens exploderen.
 
Het vrolijke ochtendmagazine Koffietijd met Quinty Trustfull iedere werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur bij RTL 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten