vrijdag 1 juni 2012

Een Zaak van Bloemen presentatrice Quinty Trustfull wil graag serieus interviewprogramma


Een Zaak van Bloemen presentatrice Quinty Trustfull wil graag serieus interviewprogramma

Quinty Trustfull (41) wil de diepte in op televisie. Ze zou graag een serieus interviewprogramma maken. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice in Spits. Het gezicht van het babbelprogramma Koffietijd en de klusjesshow Eigen Huis en Tuin doet ervaring op in haar nieuwe programma Een Zaak Vol Bloemen, waarin ze mensen interviewt die een bloemetje kopen. “Het is echt een uitdaging om zo te verdiepen. Het is serieus interviewen, maar dat gaat me goed af.“

Er is niemand zo nieuwsgierig als Trustfull, vindt ze zelf, en dat maakt haar een geschikte interviewster. “Vaak vergeet ik alles om me heen en sta ik zomaar drie kwartier met iemand te praten. Ik wil namelijk alles weten.”

Quinty Trustfull wil een nieuwe richting op. “Ik zou een serieus interviewprogramma ook zeker niet schuwen. Op dit moment heb ik het daar te druk voor en ik zeg ook niet dat het ’iets is wat ik zeker nog moet doen’, want dat klinkt zo ambitieus, maar ik zou het zeker niet schuwen.”

“Toch, áls ik het doe, dan wil ik het wel goed doen. En daar is tijd voor nodig.”

Een Zaak Vol Bloemen is vanaf 3 juni elke zondag om 19.10 uur te zien op RTL 4.

Quinty Trustfull in tranen

Zangeres Edsilia Rombley maakte tijdens de uitzending van Koffietijd presentatrice Quinty Trustfull aan het huilen. Rombley zong het gevoelige nummer Zeg me dat het niet zo is van Frank Boeijen.

Rombley won onlangs het programma Vrienden van Amstel Zingen Kroonjuwelen. "Het wordt steeds iets bijzonderder. Elke keer als ik het nummer zing, ga ik op in mijn eigen verhaal en denk ik aan mensen die ik verloren heb. Soms moet ik er niet te diep ingaan want dan kan het moeilijk worden om te zingen. Het ontroert me."

Toen de zangeres haar versie van het nummer ten gehore bracht tijdens Koffietijd kon sportieve Quinty het niet droog houden. Tijdens het zingen betrok het gezicht van het voormalig model. Aan het eind van het lied was het gesnotter van Quinty te horen. Na het zingen bracht Edsilia haar een knuffel en kon ze nog net uitbrengen aan de kijkers: "Geniet van deze mooie dag allemaal, tot morgen. Dag!"

Quinty Trustfull wil diepgang op RTL

Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull zegt niet direct 'nee' tegen het presenteren van een serieus interviewprogramma.

"Op dit moment heb ik het daar te druk voor en ik zeg ook niet dat het 'iets is dat ik zeker nog moet doen', maar ik zou het zeker niet schuwen", zegt de 41-jarige sexy Quinty in Spits.

Quinty is vanaf zondag te zien in Een Zaak van Bloemen, waarin het verhaal achter de boeketten centraal staat. Dat serieuze interviewen bevalt haar goed. "Vaak vergeet ik alles om me heen en sta ik zomaar drie kwartier met iemand te praten. Ik wil namelijk alles weten."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten