vrijdag 28 augustus 2009

De dieren van RTL presentatrice Quinty Trustfull


DierZ gaat elke week langs bij een BN-er en zijn of haar dier(en). In aflevering 4 maken we kennis met de dieren van RTL presentatrice Quinty Trustfull.

Quinty Trustfull is opgegroeid in Amsterdam, waar haar ouders een soort privékinderboerderij hadden, midden in De Pijp. Ze hadden onder andere geiten, kippen, konijnen en cavia’s. Ook als volwassene wordt Quinty omringd door dieren. Zij, haar man Orlando en hun twee kinderen Moïse en Kayne hebben zes kippen, vijf konijnen, twee katten en een hamster.

De RTL-presentatrice heeft dus heel haar leven al dieren om zich heen. “Ik vind dieren zo gezellig. Ik zei tegen Orlando dat kippen zo leuk zijn voor mijn dochter, maar eigenlijk wilde ik ze stiekem zelf. Ik word helemaal rustig van de kippen, zelf ben ik namelijk nogal druk.”

Quinty Trustfull’s favoriete dier was Wasabi, een konijn dat dacht dat hij een kat was. Wasabi was opgevoed door de katten. Hij lag bij ze in de mand, at als zij aten en werd door hen gewassen.

Op een nacht hoorde Quinty een afgrijselijk gegil. Het enige wat ze van Wasabi terugvond was een plukje wit haar. Het arme dier was het slachtoffer geworden van een vos…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten