zaterdag 10 maart 2012

Quinty Trustfull verrast familie Berghuis


Quinty Trustfull verrast familie Berghuis

De familie Berghuis uit Leusden, heeft een wedstrijd gewonnen van Oral-B en is in de race voor de hoofdprijs. Dinsdag 21 februari hebben ze hun prijs ontvangen uit handen van Quinty Trustfull.

Oral-B is vanaf 17 januari samen met ambassadeur Quinty Trustfull op zoek naar de Familie van de Lach. Welke Nederlandse familie is vrolijk, lacht veel en gaat een leuke uitdaging tussen verschillende families niet uit de weg.

De aanmelding voor de Oral-B Familie van de Lach actie heeft plaatsgevonden via Facebook en inmiddels zijn drie families geselecteerd om mee te doen met de wedstrijd. Alle drie families hebben als prijs een elektrische poetspakket persoonlijk uitgereikt gekregen door Quinty Trustfull.

Afgelopen week was Quinty Trustfull op bezoek bij de familie Berghuis uit Leusden.
De wedstrijd tussen de drie families gaat maandag 27 februari van start op Facebook. De families moeten de komende vier weken verschillende opdrachten uitvoeren waarop gestemd kan worden en waarmee punten verdient kunnen worden. Bij een van de opdrachten moet de familie zich presenteren in Piet's weerbericht en laten zien waarom zij de titel Familie van de Lach verdienen. Alle resultaten van de opdrachten worden op Facebook geplaatst zodat iedereen dit kan bekijken en stemmen. De families kunnen per opdracht stemmen verzamelen en daarmee punten verdienen. De familie die uiteindelijk de meeste punten heeft verdiend, wordt de Familie van de Lach en wint een familieweekend Centerparcs. De wedstrijd loopt tot en met 25 maart en de winnende familie zal in die week bekendgemaakt worden.

Stemmen op de familie Berghuis kan via de Oral-B Nederland pagina op Facebook.

Naast Quinty Trustfull, Froukje de Both en Birgit Schuurman zal ook Isa Hoes als model op de catwalk van Raak Amsterdam te zien zijn tijdens de tiende fashionshow van Raak Amsterdam. Georgina Verbaan en Lieke van Lexmond liepen bij eerdere edities op de catwalk. De winkel Raak Amsterdam aan de Leidsestraat is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een walhalla voor de Nederlandse modebewuste vrouw van deze tijd.

Eigenaar Jos van Raak is het creatieve brein en geheim achter dit succesvolle winkelconcept. Met zijn persoonlijke benadering en zijn scherpe kijk op damesmode heeft hij veel Amsterdamse harten gewonnen en kleedt hij verscheidene BN-ers zoals Quinty Trustfull.

2 opmerkingen:

  1. De strijd is bijna gestreden! Tot maandag kan er nog gestemd worden op de familie Berghuis en maak je kans op die geweldige Oral B tandenborstel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ever wanted to get free Google+ Circles?
    Did you know you can get these AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

    BeantwoordenVerwijderen