maandag 1 september 2014

Quinty Trustfull zoekt beste tuinierster in Eigen huis en tuin

 
Quinty Trustfull zoekt beste tuinierster in Eigen huis en tuin

Terwijl het team van Eigen huis en tuin geniet van een vakantie, gaan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen gewoon door. Quinty Trustfull gaat op zoek naar de beste tuinierster.

"Handige vrouwen gaan in het komende seizoen de strijd met elkaar aan", vertelt Quinty aan de desk van RTL Boulevard. "We gaan alle twaalf provincies af. De deelnemers worden beoordeeld door onze klussers Thomas en Lodewijk."

"Iedere klusser krijgt twee weken de tijd om zich te bewijzen", vervolgt de sexy presentatrice. "De kijker bepaalt uiteindelijk wie er naar de finale gaat. De zes finalisten gaan een groot project aanpakken."

Het nieuwe seizoen van Eigen huis en tuin met Quinty Trustfull is vanaf zaterdag 23 augustus 2014 om 18:10 uur te zien op RTL 4.

100% Jan Smit vanaf locatie!
100% NL opent de week in stijl met op maandag een live uitzending vanuit de Koffietijd villa, met op die dag Quinty Trustfull & Loretta Schrijver als vast presentatie duo. Zij nemen om 10.00 uur het stokje over van 100% NL en ontvangen Jan als hoofdgast in de RTL 4-uitzending. Jan: “Het voelt inmiddels lekker vertrouwd bij 100% NL en ik ben van plan alles uit te de kast te trekken. Dus zorg maar dat je die wekker zet om 06.00 uur, want ik heb er weer zin in! Eyo Eyo!!”

veren in je haar

Veren zijn én blijven hot en een opvallende trend op het gebied van haar, mode en accessoires. Met de Featherworkxx® Extensions en Featherworkxx® Oorbellen creëer je deze zomer een trendy strandlook!

Veren in je haar met Hairworkxx® Featherworkxx Haarextensions

Hairworkxx® Featherworkxx® Haarextensions zijn gemaakt van originele hanenveren uit Amerika. Deze zijn van de allerbeste kwaliteit. Met Featherworkxx® Haarextensions creëer je in een handomdraai een uniek kapsel zonder schade toe te brengen aan je eigen haar. Vele bekende celebrities waaronder Kim Kardashian, Jessica Simpson, Hillary Duff en Jennifer Love Hewitt zijn fan.

Een populaire accessoiretrend via Hairworkxx® zijn de Featherworkxx® Oorbellen! Diverse internationale celebrities waaronder Gwyneth Paltrow, Heidi Klum en bekende Nederlanders zoals Quinty Trustfull zijn hiermee reeds gespot. Deze trendy oorbellen, gemaakt van echte hanenveren, zijn perfect voor een avondje uit, om je dagelijkse outfit een trendy statement mee te geven of voor een glamourlook tijdens de komende feestdagen! De Featherworkxx® Oorbellen zijn beschikbaar in 5 veren, 12 veren en 18 veren per oorbel. Ze zijn verkrijgbaar in 8 verschillende, trendy kleuren al naar gelang je outfit en in 1 neutrale natuurtint die overal bij past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten