dinsdag 2 maart 2010

Quinty Trustfull en Loretta Schrijver definitief nieuw presentatieduo Koffietijd


De geruchten gingen al een tijdje, maar nu is het officieel. Loretta Schrijver en Quinty Trustfull zullen de nieuwe Koffietijd gaan presenteren.

Loretta en Quinty Trustfull hebben erg veel zin in hun nieuwe klus. Vooral de locatie, de villa waar De Gouden Kooi werd opgenomen, spreekt tot de verbeelding. Quinty Trustfull: "Het lijkt me heerlijk om na de opnamen een duik te nemen in het zwembad."

Loretta: "Het lijkt me leuk om ook dieren in de tuin te hebben." De twee hebben de taakverdeling ook al helemaal rond. Hoe deze er precies uit ziet is niet bekend.

Koffietijd werd vanaf 1994 gepresenteerd door het duo Mireille Bekooij en Hans van Willigenburg. In 2000 werden zij vervangen door Judith de Klijn en Sybrand Niessen, waarna de kijkcijfers inzakten. In 2001 ging het programma van de buis.

Loretta Schrijver en Quinty Trustfull presenteren op maandag 5 april de eerste aflevering van de nieuwe Koffietijd op RTL 4. Dat heeft RTL maandag laten weten. Het in een nieuw jasje gestoken Koffietijd zal elke werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur te zien zijn.

“Tussen 1994 en 2001 schreef Koffietijd tv-geschiede- nis, maar oude tijden herleven. Inmiddels is alles helemaal rond en komt het populaire ochtendprogramma na een afwezigheid van negen jaar terug bij RTL 4“, aldus RTL.

Quinty Trustfull en Loretta zullen elke dag bekende Nederlanders ontvangen en de kijker bijpraten over zaken als lifestyle, gezondheid en cultuur. “Ook de aandachtsgebieden van de drie goede doelen loterijen, partners de Nationale Postcode Loterij (‘mens & natuur’), Sponsor Bingo Loterij (‘gezondheid & welzijn’) en BankGiro Loterij (‘cultuur’), worden hierbij op informatieve wijze uitgelicht“, vertelt een woordvoerder van RTL.

Het programma is behalve op tv ook op internet te volgen, via koffietijd.nl.

Na veel gespeculeer, heeft RTL4 de definitieve presentatoren van het vernieuwde Koffietijd bekend gemaakt. Het zijn Loretta Schrijver en Quinty Trustfull. Vanaf 5 april zullen ze het programma elke werkdag als duo presenteren, tussen 10.00 en 11.00 uur.

Tussen 1994 en 2001 schreef Koffietijd tv-geschiedenis in Nederland maar oude tijden herleven, meldt RTL. Na een afwezigheid van negen jaar wordt het programma in een nieuw jasje gestoken en wordt de kijker weer bijgepraat over uiteenlopende zaken.

Lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty, kunst & cultuur zijn een aantal terugkerende thema’s in het programma. Ook de aandachtsgebieden van de drie goede doelen loterijen dei Koffietijd sponsoren komen aan bod: de Nationale Postcode Loterij (‘mens & natuur’), Sponsor Bingo Loterij (‘gezondheid & welzijn’) en BankGiro Loterij (‘cultuur’).

Daarnaast is er ook aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips in het gezellige ochtendmagazine. Vanaf maandag 5 april presenteren Loretta Schrijver en Quinty Trustfull op RTL4 Koffietijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten