dinsdag 13 oktober 2009

Quinty Trustfull op Manfield for Pink Ribbon pumps

Quinty Trustfull op Manfield for Pink Ribbon pumps tijdens het Pink Ribbon Gala in Carré.

Wauw, wat een killer heels van Manfield for Pink Ribbon. En dat ook nog eens voor het goede doel, want het zal je niet ontgaan zijn dat het de hele maand oktober borstkankermaand is. De pumps was alleen al binnen enkele uren uitverkocht in alle Manfield winkels. Maar niet getreurd, want wie toch nog een paar van deze Manfield for Pink Ribbon pumps wil bemachtigen kan ze nu online nabestellen op www.manfield.com (tot 12 oktober). En wees snel, want de oplage is beperkt!

Het designteam van Manfield heeft speciaal voor Pink Ribbon deze super stylishe pump ontwikkeld waarvan de opbrengst geheel naar het goede doel gaat. Naast de opbrengst van de pumps wordt van elk verkocht paar schoenen 1 euro opzij gelegd voor Pink Ribbon tot het bedrag van €25.000,- is bereikt.

BN'ers op de Pink Ribbon peet toe pump
Bekende sexy Nederlandse dames zoals Quinty Trustfull, Nikkie Plessen en Glennis Grace zijn gesignaleerd op de pumps tijdens het Pink Ribbon Gala in Carré. De knappe babes hebben hiermee al een duidelijk statement gemaakt!

Wil jij deze limited edition Pink Ribbon van Manfield als echte fashion addict ook aan je voetjes hebben? Wees er dan snel bij en bestel ze nu online bij www.manfield.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten