zondag 13 februari 2011

Loretta Schrijver en Quinty Trustfull vragen in Koffietijd op de Huishoudbeurs in de RAI te Amsterdam een gigolo het hemd van het lijf

Loretta Schrijver en Quinty Trustfull vragen in Koffietijd op de Huishoudbeurs in de RAI te Amsterdam een gigolo het hemd van het lijf.
 Komende week komt het RTL 4-ochtendprogramma Koffietijd de hele week vanaf de Huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam. Elke dag ontvangen Quinty Trustfull en Loretta Schrijver gasten aan de speciale Koffietijd-tafel en kookt kok Caspar voor hen en voor het publiek. Te gast zijn onder anderen Ron Brandsteder, Tatjana, Bennie Jolink, Roxeanne Hazes en Wolter Kroes.
Maandag wordt de week op de Huishoudbeurs afgetrapt met een speciale Valentijnsuitzending. Hierin schuift onder meer een gigolo aan bij Quinty Trustfull en Loretta Schrijver en zij vragen hem het hemd van het lijf. Men komt van hem alles te weten over gigolo’s.
Afgelopen week nog vroeg de hoofdredacteur van de Playboy aan Quinty Trustfull om naakt te komen poseren voor zijn blootblad.
Hoofdredacteur Jan Heemskerk van de Playboy was op bezoek in het tv-programma Koffietijd. De presentatrices Quinty Trustfull en Loretta Schrijver vroegen aan hem wie hij nog graag naakt  in zijn blad zou willen hebben. Waarop Jan Heemskerk antwoordde: "Wanneer kom jij eens langs, Quinty? De meisjes van koffietijd, dat lijkt me leuk."
Trustfull reageerde verlegen op de directe vraag van de hoofdredacteur. "Je vraagt me nu?" stamelde Quinty. Trustfull wilde snel verder gaan met het programma, maar collega Loretta wilde weten of Quincy het ook zou doen. "Nog niet", antwoordde Trustfull. Quinty zei geen nee, wellicht zien we de knappe brunette binnenkort naakt in de Pl@yboy.

De koffieoorlog tussen Koffietijd en KoffieMax lijkt hiermee op een kookpunt te komen. Afgelopen week liet Paul de Leeuw in zijn Madiwodovrijdagshow nog oude naakt foto's van KoffieMax presentatrice Myrna Goossen zien.
Deze week komt Koffietijd dus de hele week vanaf de Huishoudbeurs in de RAI. Maandag wordt de week op de Huishoudbeurs afgetrapt met een speciale Valentijnsuitzending. Hierin schuift onder meer een gigolo aan bij Quinty Trustfull en Loretta Schrijver en zij vragen hem letterlijk het hemd van het lijf.
Uitzending Koffietijd met Quinty Trustfull en Loretta Schrijver: RTL 4, elke werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten