donderdag 1 april 2010

Quinty Trustfull en Loretta Schrijver ontvangen Caroline Tensen en Gordon in eerste nieuwe Koffietijd


Loretta Schrijver en Quinty Trustfull ontvangen op maandag 5 april in de eerste aflevering van de nieuwe Koffietijd onder meer zanger Gordon en NCRV-presentatrice Caroline Tensen. Dat heeft RTL 4 dinsdag bekendgemaakt.

Hoewel in de eerste aflevering ook nog Lodewijk Hoekstra en Winston Gerschtanowitz aan het woord komen, zal vanaf dinsdag slechts één gast per uitzending te zien zijn in Koffietijd bij Loretta Schrijver en Quinty Trustfull. “Later in de week komen Jan Smit, Natasja Froger en Albert Verlinde op de koffie”, zegt een woordvoerder.

Koffietijd was tussen 1994 en 2001 ook al te zien op RTL 4. “In het in een nieuw jasje gestoken ochtendmagazine wordt de kijker straks door Loretta Schrijver en Quinty Trustfull weer bijgepraat over uiteenlopende zaken. Lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty, kunst & cultuur zijn een aantal terugkerende thema’s in het programma. Daarnaast is er ook aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips. ‘Koffietijd’ is straks dus weer het goede begin van de dag, zoals de kijker gewend was”, aldus de persvoorlichter.

Koffietijd is vanaf 5 april elke werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur te zien.

Vanaf tweede paasdag keert Koffietijd terug bij RTL 4. Loretta Schrijver en Quinty Trustfull ontvangen in de eerste aflevering onder meer presentatrice Caroline Tensen en zanger Gordon, zo meldt RTL 4. Iedere dag zal in de talkshow één thema centraal staan.

Tijdens de eerste aflevering op 5 april komen ook Lodewijk Hoekstra en Winston Gerschtanowitz aan het woord.

In de daarop volgende afleveringen zal er slechts één gast per uitzending te zien zijn in Koffietijd. "Later in de week komen Jan Smit, Natasja Froger en Albert Verlinde op de koffie."

In het teken van
De uitzendingen zijn in thema's ingedeeld, die weer zijn gekoppeld aan één van de Nederlandse goede doelen loterijen.

Op de maandag staan werk, relatie en het gezin centraal en op de dinsdag wordt aandacht besteed aan gezondheid, welzijn en spiritualiteit. Op de woensdag vormen huis, tuin en interieur het gesprek van de dag. Donderdag staat in het teken van kunst en cultuur en vrijdag draait om lifestyle. Daarnaast is er bij Loretta Schrijver en Quinty Trustfull ook aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten