woensdag 4 mei 2011

Gordon vervangt Quinty Trustfull in Koffietijd

Gordon vervangt Quinty Trustfull in Koffietijd: gastpresentator in Koffietijd
Gordon geeft woensdag eenmalig acte de présence als presentator en vervanger van Quinty Trustfull van het tv- programma Koffietijd op RTL 4. Samen met Loretta Schrijver zal hij de ochtend- show vanaf 10.00 uur een uur lang aan elkaar praten. Dat heeft RTL laten weten. Het gelegenheidsduo ontvangt in de uitzending van woensdag onder meer Gooische Vrouwen-actrice Tjitske Reidinga en twee hoofdpersonen uit de nieuwe RTL 4-realityserie Fortuinlijke Vrouwen. Tot slot treedt Gordon zelf op met LA The Voices.
Woensdag 4 mei zal zanger en presentator Gordon eenmalig acte de présence geven als gastpresentator van het RTL 4-programma 'Koffietijd'. Samen met Loretta Schrijver praat Gordon, die vaste presentatrice Quinty Trustfull vervangt die druk is met haar programma Eigen Huis en Tuin, een uur lang de kijker bij en ontvangen zij bekende gasten in de dagelijkse ochtendshow.
Zo schuift 'Gooische Vrouwen'-actrice Tjitske Reidinga aan om te praten over het toneelstuk waarin zij momenteel te bewonderen is; 'Augustus: Oklahoma'. Ook zijn twee van de 'Fortuinlijke Vrouwen' te gast, die vanaf woensdag 11 mei in de nieuwe gelijknamige RTL 4- realityserie over het leven van welgestelde vrouwen te zien zijn.
Naast het aan elkaar praten van de uiteenlopende onderwerpen zal Gordon samen met zijn LA The Voices de sterren van de hemel zingen.
'Koffietijd' met Quinty Trustfull en Loretta Schrijver, iedere werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur bij RTL 4.
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver doen opnieuw beroep op een gastpresentator voor Koffietijd. Nadat vorige maand Henny Huisman al eens inviel – en niet onder stoelen of banken schoof daar graag op vaste basis te willen invallen – is het nu de beurt aan Gordon. Hij neemt voor de gelegenheid zijn vier vrienden van Los Angeles the Voices mee om deze Koffietijd af te sluiten met hun muziek.

1 opmerking:

  1. balen quinty is lekker en heeft mooi lang haar snap niet dat ze het niet altijd los doet

    BeantwoordenVerwijderen