maandag 20 juni 2011

Quinty Trustfull in 'De Jongens tegen de Meisjes' van Chantal Janzen en Tijl Beckand

Quinty Trustfull in 'De Jongens tegen de Meisjes' van Chantal Janzen en Tijl Beckand, samen met Estelle Gullit en Bettina Holwerda
In de vijfde aflevering van de humoristische spelshow 'De Jongens tegen de Meisjes' van presentatoren Chantal Janzen en Tijl Beckand streden dit keer Leco van Zadelhoff, Rick Brandsteder en Jim samen met Tijl tegen het team van Chantal Janzen, bestaande uit Estelle Gullit, Quinty Trustfull en Bettina Holwerda.
Beide teams krijgen weer flink wat vragen op zich afgevuurd: Wat doen vrouwen in de file? Waar kun je beter niet over praten op een eerste date? Wat vinden mannen een grotere afknapper bij een vrouw?

Tattoos of piercings? Wie articuleert beter? Mannen of vrouwen? Wie heeft meer slaap nodig? Mannen of Vrouwen? Al deze vragen werden zaterdagavond door Quinty Trustfull en co beantwoord in 'De Jongens tegen de Meisjes'.
Kijkcijfer record voor Chantal Janzen en Tijl Beckand!
De RTL4-spelshow De Jongens tegen de Meisjes van Chantal Janzen en Tijl Beckand heeft zaterdagavond weer flink gescoord.
In totaal stemden 1.857.000 kijkers af op het programma met gasten Leco van Zadelhoff, Rick Brandsteder,  Jim, Estelle Gullit, Quinty Trustfull en Bettina Holwerda, en daarmee was het tot nu toe de best bekeken aflevering van het seizoen. Het programma is dan ook op de tweede plek, achter het Acht uur Journaal, te vinden van de kijkcijfer top 25, meldt Stichting Kijkonderzoek.
Ook Dit was het nieuws wist met 1.693.000 goed te scoren en is terug te vinden op plek 3. SBS was is de top 5 vertegenwoordigd met Hart van Nederland (1.267.000) en Lotto Weekend Miljonairs (1.127.000).
Nieuwe televisiehit Talpa en RTL 4 met De Jongens tegen De Meisjes
Het televisieprogramma De Jongens tegen De Meisjes van Chantal Janzen en Tijl Beckand kan na diverse weken van stijgend aantal kijkers nu wel als televisiehit voor de televisiezender RTL 4 en producent Talpa gekenmerkt worden.
De nieuwe Talpashow ging enkele weken geleden bij RTL 4 in premiere. Het programma wordt gepresenteerd door Tijl Beckand en Chantal Janzen. Het programma begon met iets meer dan 1 miljoen kijkers.
Zaterdagavond boekte De Jongens tegen De Meisjes met als gasten Leco van Zadelhoff, Rick Brandsteder,  Jim, Estelle Gullit, Quinty Trustfull en Bettina Holwerda een marktaandeel van 29,2 procent met de daaraan gekoppelde 1.857.000 kijkers een nieuw kijkcijferrecord.
Het programmaformat is niet geheel nieuw en wist op de voormalige zender Talpa nog geen miljoen kijkers te trekken met Linda de Mol en Beau van Erven Dorens. Producent Talpa haalde dit jaar het oude programmaformat weer uit de kast en verbouwde het Talpa-programma Man – Vrouw met enkele wijzigingen om tot De Jongens tegen De Meisjes. Vooral door de presentatoren Chantal Janzen en Tijl Beckand heeft het programma een frissere uitstraling gekregen.
Bij RTL 4 is De Jongens tegen De Meisjes de opvolger van het populaire programma Ik Hou van Holland als zaterdagavondshow op RTL 4. De verwachting is dat Ik Hou Van Holland en De Jongens tegen De Meisjes om beurten de zaterdagavonden van RTL 4 in de komende jaren gaan vullen, misschien dat Quinty Trustfull nog eens langskomt. RTL lijkt met het binnenhalen van Chantal Janzen een gouden greep gedaan te hebben.
 
In de slipstream van het succes van De Jongens tegen De Meisjes van Chantal Janzen en Tijl Beckand  is ook het programma Dit Was Het Nieuws bij RTL 4 een kijkcijferhit geworden. Zaterdagavond keken 1.693.000 kijkers naar dit programma, dat noodgedwongen de overstap van publieke omroep TROS naar RTL 4 maakte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten