dinsdag 3 november 2009

Eigen huis en tuin presentatrice Quinty Trustfull en Sneeuwwitje onthullen Magische Sneeuwwitje Toverspiegel


Zaterdag 31 oktober zullen Eigen huis en tuin presentatrice Quinty Trustfull en Sneeuwwitje in Amsterdam de Magische Sneeuwwitje Toverspiegel onthullen. Een Spiegel die, als je ervoor gaat staan, jou vertelt of je een van de dwergen bent of de afschuwelijke heks. De foto van deze transformatie kun je later downloaden op www.disney.nl/dvd.

Ook onthult Quinty Trustfull de Toverspiegel de mooiste fragmenten uit Walt Disney’s eerste, met een Oscar bekroonde, Disney Classic Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. Bovendien wordt iedereen verleid tot het eten van een appel. De nieuwe Rubens-appel wordt gratis aan alle Sneeuwwitje-bewonderaars uitgedeeld. Kun jij de Toverspiegel en deze appel weerstaan? De Magische Toverspiegel staat vanaf 11.30 uur opgesteld in de etalage van Peek & Cloppenburg, Dam 20, Amsterdam.

De festiviteiten van Quinty Trustfull rondom de Magische Sneeuwwitje Toverspiegel bij Peek & Cloppenburg in Amsterdam vinden plaats ter ere van de historische première van Disney’s 1ste met een Oscar bekroonde Classic Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen als 2-Disc Diamond Blu-ray Edition en 2 Disc DVD. Rubens® is een appel met een blije rode blos, met karakteristieke donkere strepen en een groengelige grondkleur. Zijn afkomst is uitstekend: zijn vader is Elstar, zijn moeder is Gala.

Rubens® heeft het sprankelende frisse aroma van zijn vader, terwijl de lekkere zoete smaak duidelijk van moederszijde komt. Op de fruitschaal houdt Rubens® beduidend langer zijn volle smaak en brosse, krokante vruchtvlees. Dat zit eenvoudig in z'n natuur. Zijn naam is afkomstig van het Latijnse woord 'rubens', dat rood betekent. Quinty Trustfull presenteert het geheel.Geen opmerkingen:

Een reactie posten