donderdag 12 april 2012

Quinty Trustfull, Pernille la Lau en Loretta Schrijver dit seizoen in een nieuw interieur van de Koffietijd villa


Quinty Trustfull, Pernille la Lau en Loretta Schrijver dit seizoen in een nieuw interieur van de Koffietijd villa.

Oplettende kijkers was het vast al opgevallen, Quinty Trustfull, Pernille la Lau en Loretta Schrijver zitten dit jaar in een nieuw interieur van de Koffietijd villa.

Het nieuwe seizoen van Koffietijd begon namelijk vanuit een vernieuwd decor. De villa in Eemnes, waar de ontbijtshow met Quinty Trustfull, Pernille la Lau en Loretta Schrijver vandaan komt, is onder handen genomen door interieurontwerper Michiel de Zeeuw. Dat heeft RTL laten weten.

Volgens RTL is de villa, die eerder gebruikt werd voor de realityshow De Gouden Kooi, aangepast aan de nieuwste woontrends. “Michiel de Zeeuw komt dan ook langs in de uitzending om daar over te vertellen“, aldus een zegsvrouw.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen werd gepresenteerd door Pernille la Lau en Quinty Trustfull. Zij ontvangen naast De Zeeuw ook Xander de Buisonjé en zangeres Krystl, die haar zomerhit Fool For You komt zingen.

Andere gasten in de eerste uitzendweek zijn Susan Smit op donderdag en Nicolette van Dam op vrijdag.

 In het RTL 4-programma ‘Kanjers van goud’ gaan de ambassadeurs zoals Quinty Trustfull ter plekke kijken of een goed doel werkt. Voor de eerste aflevering reisde Caroline Tensen met dochter Lotte af naar Nairobi.

Caroline reist veel voor de Post­code Loterij en wordt net als Quinty Trustfull meer dan eens een Goede-doelen-meisje genoemd. Voor de eerste keer ging Caroline samen met haar dochter Lotte op reis voor het goede doel. Een unieke, persoonlijke ervaring. Caroline: „Reizen en werken met mijn dochter was heel bijzonder. Het maakte de ervaring nóg rijker.”

In elke aflevering van Kanjers Van Goud staat één project van een goed doel centraal waarvoor de Nationale Postcode Loterij extra geld heeft gegeven. Ambassadeurs Caroline Tensen, Gaston Starreveld, Quinty Trustfull, Daphne Bunskoek of Renate Verbaan bezoeken de projecten met een familielid of vriend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten