zondag 9 oktober 2011

Quinty Trustfull niet weg bij Eigen Huis & Tuin

Quinty Trustfull ontkent de geruchten dat zij zou stoppen als presentatrice van Eigen Huis en Tuin. Volgens de presentatrice is er niets van waar. “Dat is een of ander hardnekkig gerucht wat in de Privé heeft gestaan. Ik weet niet waar het op gebaseerd is“, vertelde ze op Radio 538.
De fans van Quinty Trustfull hoeven zich dus geen zorgen te maken. “Ik heb gewoon nog een contract voor aankomend jaar en we zijn al aan het draaien voor dit najaar. We hebben zelfs een nieuwe leader opgenomen.“
Wat er na dat jaar gebeurt, weet Quinty Trustfull nog niet. “Alles kan natuurlijk altijd, maar die intentie is er totaal niet. We zijn nu al aan het nadenken over volgend jaar qua inhoud.”
Het populaire RTL 4-gezicht Quinty Trustfull benadrukt dat ze het heel fijn heeft met haar collega’s van Eigen Huis en Tuin. “We hebben het heel leuk met elkaar. Het zijn mijn mannen. We zijn echt vrienden van elkaar en komen bij elkaar over de vloer. Als ik ze zie, word ik al vrolijk. We hebben zo’n lol met z’n drieën en het hele team er omheen.”

Kinderen vinden het heerlijk om met dieren te spelen. Knuffelen met konijntjes doet het altijd goed op kinderboerderijen. Boer Ko heeft veel van die lieve pluizige langoren, zei hij tegen Quinty Trustfull. Een knuffelbak maakt het spelen met konijnen, cavia’s of hamstertjes makkelijker dan vanuit een hok.
Hanging baskets
Op een kinderboerderij horen naast dieren ook bloemen en planten. Maar ja, die hapgrage geiten en schapen eten alles wat los en vast zit. Hoe kun je de twee dan toch combineren? Het ophangen van hanging baskets is een goed idee volgens Quinty Trustfull.
Hanging baskets hang je hoog boven de grond aan muren of bomen. Voor de beplanting kun je van alles gebruiken.
Eigen Huis & Tuin met Quinty Trustfull iedere zaterdag om 18:05 bij RTL4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten