zaterdag 15 oktober 2011

Quinty Trustfull en Loretta Schrijver ontvangen in Koffietijd muzikale gasten komende week

Quinty Trustfull en Loretta Schrijver ontvangen in Koffietijd muzikale gasten komende week
Komende week belooft een bijzondere muzikale week te worden in ‘Koffietijd’. Allereerst trappen musicalsterren Tony Neef en Joël de Tombe de week af bij Quinty Trustfull en Loretta Schrijver.
Zij spelen in de theatervoorstelling ‘Vroeger Of Later’, met nummers van Robert Long. Ook krijgen de ‘Koffietijd’-presentatrices Quinty Trustfull en Loretta Schrijver hoog bezoek voor de allerkleinsten. Mega Mindy komt langs tijdens de herfstvakantie, zodat de jongste kijkers van het ochtendprogramma de kans krijgen om al hun prangende vragen te stellen aan deze vrouwelijke actieheld.
Een dag later schuiven Frans Mulder en Marjolein Touw aan. Zij vertellen over de lange historie en toekomst van Purper, en Quinty Trustfull en Loretta vragen zich af of Cornald Maas al klaar is voor de presentatie van het Televizier-Ring Gala. Op woensdag brengt zanger Michiel Borstlap een bijzonder nummer ten gehore. Een nummer wat hij speciaal schreef voor zijn kind. Verder halen Danny de Munk en Henk Poort jeugdherinneringen op.
De voorlaatste dag van de week is voor Patty Brard. Zij gaat als vanouds weer zingen, en vertelt waar zij tegenwoordig zoal mee bezig is. Twee van de beste zangeressen van Nederland zijn vrijdag aanwezig: Ruth Jacott en Edsilia Rombley. Zij hebben hun krachten gebundeld in een prachtig duet. Tot slot licht Peter van der Vorst een tipje van de sluier. Welke sterren ontvangt hij in het komende seizoen van ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’? Uitzendweek: Koffietijd met Quinty Trustfull en Loretta Schrijver op RTL 4, vanaf maandag 17 oktober, tussen 10.00 en 11.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten