maandag 12 september 2011

Quinty Trustfull gastpanellid in 'Zo Vader Zo Puberzoon'

Quinty Trustfull gastpanellid in 'Zo Vader Zo Puberzoon'.
'Zo Vader Zo Puberzoon' dit najaar terug op Nederland 1
Vanaf zaterdagavond 3 september is acht afleveringen lang het tv-spelletje 'Zo Vader Zo Puberzoon' weer te zien bij de NCRV op Nederland 1. Verleden jaar was dit vrolijke familiespel, onder leiding van Caroline Tensen, een groot succes op tv met ruim een miljoen kijkers, Quinty Trustfull is een van de gastpanelleden.
Caroline: "'Zo Vader Zo Puberzoon' wordt dit najaar weer een leuk feestje. Verleden jaar hebben we ons slap gelachen om de grappige opmerkingen van Ali B. en de komische reacties van de pubers. Ik heb er enorm veel zin in!"
In 'Zo Vader Zo Puberzoon' moet een panel van bekende Nederlanders zoals Quinty Trustfull er achter zien te komen welke zoon of dochter hoort bij de ouder. Hoe goed kennen de vader of moeder hun kind? En hoe goed eigenlijk andersom?
Wat doet je vader als je te laat thuis komt van een avondje stappen? En gaat je moeder je berichtjes checken als je de hele tijd met je vriendje zit te SMS’en?
De vaste panelleden in elke uitzending zijn rapper Ali B. en tv-presentatrice/ex-fotomodel Paulien Mol.  Onder anderen de volgende gastpannelleden schuiven aan: Lucille Werner, Cor Bakker, Anita Witzier, Jamai en Koffietijd presentatrice Quinty Trustfull.
'Zo Vader Zo Puberzoon', vanaf 3 september bij de NCRV op Nederland 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten