maandag 6 juni 2011

Quinty Trustfull strapless bikini in jacuzzi van Leco van Zadelhoff in Ik Kom Bij Je Eten

Leco van Zadelhoff kreeg in het tweede seizoen Ik Kom Bij Je Eten bezoek van Quinty Trustfull.
Om te genieten van de zomer, deed Leco Quinty Trustfull een aanbod tot een duik in de jacuzzi.

Helaas had Quinty hier niet op gerekend, en had geen bikini bij.
Maar Leco van Zadelhoff is van alle markten thuis, en maakte voor Quinty Trustfull van een topje snel een strapless bikini voor in de jacuzzi.
In Ik Kom Bij Je Eten gaan bekende RTL 4-gezichten als Quinty Trustfull en Jessica Mendels op bezoek bij bekende en onbekende landgenoten
Verschillende RTL 4-gezichten zoals Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Sander Janson, Quinty Trustfull, Jessica Mendels en John Williams gaan deze zomer op bezoek bij Bekende Nederlanders thuis. Maar ook gaan zij langs bij onbekende landgenoten die zich hiervoor op hebben gegeven.
Heb jij een groot of een klein feest waar je me hebben wilt? Bestaat je voetbalvereniging 5 jaar? Wil je oma op de camping met een barbecue verrassen? Kookt jouw vrouw het hele jaar en wil je dat ik voor haar wat op de barbecue gooi? Wil jij je juf op een leuke manier bedanken? Ga je trouwen en wil je nog 1 keer met al je exen barbecueën? Ben je net verhuisd en wil jij je buren beter leren kennen?
Geef ons een goede reden en Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Sander Janson, Quinty Trustfull, Jessica Mendels of John Williams komen bij je langs met de BBQcar!
RTL4 gaat deze zomer weer van start met het succesvolle programma Ik kom bij je eten. RTL presentatoren Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Sander Janson, Quinty Trustfull, Jessica Mendels of John Williams trekken het land in om bij Bekende Nederlanders te gaan eten én misschien wel bij jou!
De RTL sterren én Harm-Jan de BBQ man staan in de startblokken.
Heeft je buurman een kind uit het water gered, je neef een schaatser uit een wak gehaald of overweegt je oom een nier af te staan aan z’n nichtje? Wil je de materiaalman van je voetbalclub bedanken of een afscheids- bbq organiseren voor je familie die gaat emigreren? Maar ook als je iemand een hart onder de riem wilt steken die een moeilijk jaar achter de rug heeft, komen de RTL sterren én Harm-Jan de BBQ-man met plezier naar je toe!
Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. In de maanden juli en augustus 2009 werd het programma voor het eerst elke dag uitgezonden om 20.00 uur. Het programma werd gepresenteerd door bekende RTL-gezichten Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Sander Janson, Quinty Trustfull, Jessica Mendels of John Williams. De tweede aflevering van het programma kwam te vervallen, vanwege het overlijden van Michael Jackson.
Ook in de zomer van 2010 was het programma weer iedere werkdag te zien op RTL 4.
In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.
Deze RTL sterren kunnen zomaar eens langs komen:
Cynthia Abma            
Froukje de Both          
Rick Brandsteder          
Koert-Jan de Bruijn            
Nicolette van Dam        
Mark van Eeuwen         
Winston Gerschtanowitz           
Angela Groothuizen         
Sander Janson           
Jan Kooijman         
Lieke van Lexmond       
Jamai Loman            
Bridget Maasland            
Jessica Mendels            
Irene Moors         
Derek Ogilvie            
Nikkie Plessen            
Vivian Slingerland            
Evelyn Struik          
Quinty Trustfull         
Peter van der Vorst         
Leco van Zadelhoff

Geen opmerkingen:

Een reactie posten