maandag 23 mei 2011

K3 in Koffietijd bij Quinty Trustfull en Loretta Schrijver

Deze week was de meidengroep K3 op bezoek in Koffietijd bij Quinty Trustfull en Loretta Schrijver.
En de meisjes van K3, Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman, hadden nieuws voor Quinty Trustfull en Loretta Schrijver, ze vinden het nog lang geen tijd om een punt achter het succes van de groep te zetten. Volgens de drie populaire dames is hun houdbaarheidsdatum nog lang niet verstreken.
Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman, de zangeressen van de Vlaams/Nederlandse kindergroep K3 denken dan ook nog lang niet aan stoppen.
"Zolang de mensen het leuk vinden, wil ik er echt niet mee stoppen", vertelde rosse zangeres Karen Damen donderdag in Koffietijd tegen Quinty Trustfull en Loretta Schrijver.
Volgens het trio zijn de liedjes van alle tijd en ligt daar de kracht. "Wij zeggen altijd: alles begint met een goed liedje."
Kristel Verbeke is wel bang dat het succes op een gegeven moment niet meer te overtreffen is, zo vertelde ze Quinty Trustfull en Loretta Schrijver. "Elke keer denk ik het weer: we kunnen onszelf met K3 niet meer overtreffen. Maar dan gebeurt het toch."
De meisjes van K3, Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman, staan eind mei weer voor een nieuwe uitdaging.
De dames maken dan drie dagen lang hun opwachting voor zestigduizend mensen bij de Toppers in Concert in de Amsterdam Arena.
Volgens Josje Huisman zal daar geen ander K3 te horen zijn. "We doen gewoon een medley", zei ze tegen Quinty Trustfull en Loretta Schrijver in koffietijd. Naast de K3 dames Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman zijn er ook gastoptredens bij de Toppers in Concert van Jan Smit, Glennis Grace en Los Angeles The Voices.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten