zondag 20 februari 2011

Quinty Trustfull met veel andere Bekende Nederlanders in Gooische Vrouwen film

Quinty Trustfull met veel andere Bekende Nederlanders in Gooische Vrouwen film.

Gooische Vrouwen, de film, krijgt een cast vol met BN’ers. Naast de vaste cast uit de serie maken veel bekende Nederlanders hun opwachting in de film die het vervolg is op het TV-succes Gooische Vrouwen. Onder anderen Jeroen van Koningsbrugge (Draadstaal en Neonletters), René Froger, Remko Vrijdag (Vliegende Panters, Into the Woods), Loes Luca (Ja Zuster, Nee Zuster), Loretta Schrijver & Quinty Trustfull (Koffietijd), Paul Groot (Koefnoen) en Monic Hendrickx (Penoza) spelen een rol in de film.

Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk zijn ook in de film de vier vrouwen uit ‘t Gooi. De mannencast bestaat uit Peter Paul Muller, Leopold Witte, Daniel Boissevain, Derek de Lint, Alex Klaasen en Marcel Musters. Eerder werd al bekend dat ook Koen Wauters een rol in de film speelt. Gooische Vrouwen de film gaat dus verder waar de TV-serie is geëindigd.


Gooische Vrouwen de film is vanaf maart 2011 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Eerder vertelde Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull al, dat ze graag een rol zou bemachtigen in de nieuwe Gooische Vrouwen-film. “Dit is geen open sollicatie, hoor, maar het lijkt mij enig om daar een rol in te hebben. Ik zal zeker geen nee zeggen als ik word gevraagd“, vertelt ze in Mikro Gids. Quinty Trustfull is naar eigen zeggen een groot fan van Gooische Vrouwen. “Toen ik hoorde dat er een film komt van Gooische Vrouwen, riep ik meteen: o, fantastisch! Het is zo grappig en over the top leuk en goed neergezet, subliem.“

In het Gooi verlopen de levens van vier vriendinnen alles behalve soepel. De dames besluiten op vakantie te gaan.
De film gaat verder waar de TV-serie is geëindigd. De vier vrouwen zijn allemaal hun eigen kant op gegaan. Hun levens verlopen echter alles behalve soepel. De dames besluiten dat ze hard toe zijn aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk, waar ze zich realiseren hoe belangrijk hun vriendschap is. Samen staan ze sterk en proberen ze alles om de problemen thuis op te lossen.

Cast: Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Lies Visschedijk en Susan Visser. In de film worden veel bijrollen vervuld door bekende Nederlanders, waaronder Jeroen van Koningsbrugge, René Froger, Remko Vrijdag, Loes Luca, Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Paul Groot en Monic Hendrickx.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten