maandag 7 februari 2011

Quinty Trustfull aan het Kerstshoppen in Londen: Over billen en meer…

“Heb jij een bold, een demi of een slight?” Het is dé vraag die gesteld wordt tussen onder andere Quinty Trustfull, Fajah Lourens, Gigi Ravelli en Marly van der Velden. Ze hebben het, zoals doet vermoeden, echter niet over de nieuwste mobiele telefoon, maar over een spijkerbroek.  
Quinty Trustfull, Fajah Lourens, Gigi Ravelli en Marly van der Velden zijn tijdens een dagje kerstshoppen in Londen beland bij de Levi’s Store op Regent Street…

De broek waar Quinty Trustfull heel benieuwd naar is, is de Curve ID. Een broek die door Levi’s ontwikkeld werd op basis van onderzoek onder zo’n 60.000 vrouwen.
 
Hieruit is gebleken dat de meeste vrouwen te scharen zijn onder drie verschillende lichaamstypes, die weer gelijk staan aan 80% van de vrouwen ter wereld. 80% kans dus dat jij jouw ‘match made in heaven’ onder de spijkerbroeken vindt.

Glenn Balak van Levi’s legt het Quinty Trustfull uit, terwijl een medewerker van de winkel ondertussen de ‘billen’ van de dames opmeet. Hieruit blijkt dat van deze groep dames toch de meesten de Bold Curve nodig hebben.
 
Bijna iedereen is enthousiast en gaat voor een skinny jeans, want de drie types zijn verkrijgbaar in skinny, straight en flare en ook nog eens in verschillende kleuren.
 
Na allemaal een broek te hebben uitgezocht, het resultaat op de foto te hebben gezet en te hebben geluncht, wordt het tijd om verder te gaan kerstshoppen. Hierbij blijken onder de dames shops als GAP, Topshop, Primark en Abercrombie & Fitch favoriet. Marly maak je vooral blij met de vintage stores. Zij en Gigi maken (en verkopen) overigens geweldig leuke oorbellen, waar we je binnenkort meer over zullen vertellen.

Londen is dit weekend enorm druk. Ook niet vreemd natuurlijk zo twee weken voor kerst. Het is duwen, trekken, ontwijken en vooral enorm lang wachten voor de winkels en de kassa’s. Ongelofelijk maar waar, voor winkels als Hamley’s, Pandora, ugg en Abercrombie & Fitch moet je buiten een rij trotseren om uiteindelijk na lange tijd pas naar binnen te kunnen gaan en je geld uit te geven.
 
Hier helpt zelfs geen VIP-status van Quinty Trustfull bij! Moe, maar voldaan en gewapend met hun kerstaankopen, stappen de dames Quinty Trustfull, Fajah Lourens, Gigi Ravelli en Marly van der Velden in de bus naar Hotel Verta, om zich op te maken voor ‘a night in town’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten