woensdag 30 maart 2011

Koffietijd presentatrice Quinty Trustfull niet uit de kleren vanwege kinderen


Quinty Trustfull wil niet bloot in een mannenmagazine vanwege haar kinderen. De presentatrice werd onlangs gevraagd door Jan Heemskerk tijdens een uitzending van Koffietijd.
Quinty Trustfull wil dus niet naakt in de Playboy vanwege haar kinderen. De 39-jarige populaire presentatrice werd hiervoor onlangs samen met Loretta Schrijver gevraagd door hoofdredacteur Jan Heemskerk tijdens een uitzending van Koffietijd.
Hoewel Quinty Trustfull niet op het aanbod ingaat, is ze wel gevleid. "Ik vind het een eer", vertelt ze in een interview met 100% NL Magazine. "Ze kunnen elk moppie van twintig krijgen, maar vragen mij."
Quinty Trustfull, die twee kinderen heeft met oud-voetballer Orlando Trustfull, vindt dat ze geen naakt fotoshoot kan doen vanwege haar kroost. "Ik twijfel er niet aan dat het heel hip en mooi zou zijn", legt ze uit. "Maar ik heb wel kinderen. En hoe 'niet cool' is het als je op school komt en je moeder in haar blootje in de aula hangt. Of met haar blote billen bij Heren 1 in de hockeykleedkamer."
Ex fotomodel en nu presentatrice Quinty Trustfull heeft het aanbod om bloot te poseren niet officieel afgewezen. "Maar ik ga het ook niet doen", verzekert ze. Quinty Trustfull kreeg wel veel leuke reacties, waaronder van haar man Orlando. "Die moest erg lachen. Hij noemt me nu voor de grap 'playmate' en 'seksbom'."

vrijdag 25 maart 2011

Quinty Trustfull met Gerbera promotie in Eigen Huis en Tuin

Quinty Trustfull met Gerbera promotie in RTL Eigen Huis en Tuin.
Op zaterdag 26 maart zal Quinty Trustfull, presentatrice van het populaire klus- en tuinprogramma Eigen Huis en Tuin, creatieve arrangementen maken met verschillende soorten gerbera's. In de straat van de week zal zij een bewoonster verrassen om enkele boeketten te maken.
Met deze gezamenlijke actie van de Werkgroep Gerbera, een initiatief van Bloemenbureau Holland en veredelaars en kwekers van gerbera, zal de veelzijdigheid van de gerbera worden gepromoot. Tevens wordt hiermee het startsein gegeven voor een groots opgezette promotiecampagne voor gerbera snijbloemen, zo kondigt de werkgroep aan.
De uitzending van Eigen Huis en Tuin met Quinty Trustfull is te zien op zaterdag 26 maart om 18.05 uur op RTL4. De herhaling is op zondag 27 maart om 09.50 uur.

donderdag 10 maart 2011

'Koffietijd' van Quinty Trustfull in teken van film 'Gooische Vrouwen'


Het RTL4-programma 'Koffietijd' van presentatrice van Quinty Trustfull staat donderdag 10 maart geheel in het teken van de speelfilm 'Gooische Vrouwen'.
 
Dit is de dag dat deze nu al succesvolle film voor het grote publiek in première gaat. In de film is personage Martin Moreiro te gast in 'Koffietijd' bij Quinty Trustfull.
 
Maar in de echte 'Koffietijd' komen drie van de 'Gooische' vrouwen op de koffie: Susan Visser, Lies Visschedijk en Linda de Mol.

Natuurlijk wordt er uitgebreid over de film gesproken. Loretta Schrijver en Quinty Trustfull blikken samen met hen terug op de galapremière van 'Gooische Vrouwen' en laten zien hoe vier 'gewone vrouwen' transformeerden naar heuse 'Gooische' vrouwen en tussen de BN-ers op de première aanwezig mochten zijn.

Verder komt stylist Maik de Boer langs bij Quinty Trustfull, die de Gooische musthaves van dit moment laat zien.
Welke tas en schoenen doen het goed in het luxe 'reservaat'? Ook Ron Brandsteder (die niet in Het Gooi woont) komt voorbij. Tot slot geeft 'Koffietijd' een blik achter de schermen bij de making-of 'Gooische Vrouwen' bij 'Koffietijd'.

Wie wil weten hoe 'Gooische' vrouwen hun koffie drinken, kijkt donderdag 10 maart naar 'Koffietijd'.

'Koffietijd' met Quinty Trustfull, iedere werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur bij RTL 4.