woensdag 30 maart 2011

Koffietijd presentatrice Quinty Trustfull niet uit de kleren vanwege kinderen


Quinty Trustfull wil niet bloot in een mannenmagazine vanwege haar kinderen. De presentatrice werd onlangs gevraagd door Jan Heemskerk tijdens een uitzending van Koffietijd.
Quinty Trustfull wil dus niet naakt in de Playboy vanwege haar kinderen. De 39-jarige populaire presentatrice werd hiervoor onlangs samen met Loretta Schrijver gevraagd door hoofdredacteur Jan Heemskerk tijdens een uitzending van Koffietijd.
Hoewel Quinty Trustfull niet op het aanbod ingaat, is ze wel gevleid. "Ik vind het een eer", vertelt ze in een interview met 100% NL Magazine. "Ze kunnen elk moppie van twintig krijgen, maar vragen mij."
Quinty Trustfull, die twee kinderen heeft met oud-voetballer Orlando Trustfull, vindt dat ze geen naakt fotoshoot kan doen vanwege haar kroost. "Ik twijfel er niet aan dat het heel hip en mooi zou zijn", legt ze uit. "Maar ik heb wel kinderen. En hoe 'niet cool' is het als je op school komt en je moeder in haar blootje in de aula hangt. Of met haar blote billen bij Heren 1 in de hockeykleedkamer."
Ex fotomodel en nu presentatrice Quinty Trustfull heeft het aanbod om bloot te poseren niet officieel afgewezen. "Maar ik ga het ook niet doen", verzekert ze. Quinty Trustfull kreeg wel veel leuke reacties, waaronder van haar man Orlando. "Die moest erg lachen. Hij noemt me nu voor de grap 'playmate' en 'seksbom'."

1 opmerking:

  1. Quantum Binary Signals

    Get professional trading signals delivered to your mobile phone daily.

    Follow our signals right now & earn up to 270% a day.

    BeantwoordenVerwijderen