zaterdag 1 januari 2011

Quinty Trustfull start 2011 met nieuwjaarsduik in Koffietijd zwembad

Quinty Trustfull en Loretta Schrijver kwamen zaterdag 1 januari 2011 met een extra aflevering van Koffietijd om het nieuwe jaar in te luiden. 
Nu de nieuwjaarsduik niet door dreigt te gaan vanwege de slechte weersomstandigheden, heeft Koffietijd een speciale duik in het leven geroepen.
Nieuwjaarsduik bij Quinty Trustfull en Loretta Schrijver in Koffietijd zwembad start 2011.
Mensen die graag een nieuwjaarsduik wilden nemen in een verwarmd zwembad konden terecht in de Koffietijd-villa. Kijkers kregen namelijk de kans om daar zaterdagochtend 1 januari 2011 in bikini of badpak een duik te nemen.
Op 1 januari werd namelijk een extra aflevering van het programma uitgezonden, ter ere van het nieuwe jaar.  Presentatrices Quinty Trustfull en Loretta Schrijver lieten op voorhand in het midden of ze zelf ook zouden meedoen. 'Misschien ga ik ook duiken. Ik zal erover nadenken', aldus de 39-jarige Quinty Trustfull.
Liefhebbers konden zich via de website van de Koffietijd show aanmelden. De beste kandidaten mochten een bezoekje brengen aan de villa in Eemnes, die ooit dienst deed als decor voor realitysoap De gouden kooi.
Omdat de nieuwjaarsduik in het water dreigde te vallen door het koude weer, zorgde Quinty Trustfull ervoor dat de liefhebbers niet hoefde te treuren: iedereen kon zich opgeven voor een duik in het verwarmde zwembad van de Koffietijd-villa in Eemnes.
Quinty Trustfull begrijpt wel waarom de nieuwjaarsduik mogelijk werd afgelast. "De kans op onderkoeling is heel groot voor mensen. Het is gewoon gevaarlijk", vertelt de presentatrice. Om de pijn te verzachten, is de Koffietijd Nieuwjaarsduik in het leven geroepen. "Wij hebben in ons zwembad geen last van de kou en de onderkoeling. Misschien ga ik zelf ook duiken. Ik zal er over nadenken."
Iedereen die dus liever een duik neemt in het warme zwembad van de Koffietijd-villa in plaats van te staan verkleumen op het strand van Scheveningen, kon zich hiervoor opgeven.
"Op 1 januari gaan we gewoon live Koffietijd doen 's ochtends vroeg met wallen en een beetje brak. We gaan een nieuwjaarsduik organiseren. Gewoon bij Koffietijd, in ons verwarmde buitenzwembad", vertelden Loretta Schrijver en Quinty Trustfull.
Loretta Schrijver en Quinty Trustfull kwamen zaterdag met een extra aflevering van hun RTL 4-programma Koffietijd om het nieuwe jaar in te luiden. Zoals aangekondigd sprongen een aantal kijkers in bikini en badpak het zwembad van de Koffietijd-villa in Eemnes in.
Presentatrice Quinty Trustfull kon natuurlijk niet achter blijven, trok snel haar kleren uit, en sprong snel ook  in het verwarmde zwembad van de luxe villa.
Collega Loretta Schrijver liet echter meteen verstaan geen zin te hebben in het koude water en een nieuwjaarsduik: 'Je bent gek, jij', riep ze Quinty toe.
Quinty Trustfull reageerde hierop door nogmaals, nu met een bommetje, het zwembad in te duiken. Kortom, een geslaagde nieuwjaarsduik in het zwembad van de villa in Eemnes, die ooit dienst deed als decor voor realitysoap De gouden kooi.!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten