vrijdag 29 oktober 2010

Quinty Trustfull aanwezig op het Gouden Televizier-Ring Gala 2010 in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam


Quinty Trustfull was aanwezig als gast in de zaal op het Gouden Televizier-Ring Gala 2010 in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Vrijdagavond 22 oktober was het tijd voor de 45e editie van De Gouden Televizier-Ring. Presentatrice Chantal Janzen mocht alweer voor de derde keer de avond leiden in het Amsterdams Carré.

De zaal zat vol met BN'ers als Quinty Trustfull en andere belangrijke televisiebobo's. De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring waren De TV Kantine, Ik Hou van Holland en Wie is de Mol?. Maar naast de Ring werden er ook nog prijzen uitgereikt voor beste kinderprogramma, beste aanstormend talent en beste persoonlijkheid voor de mannen en de vrouwen.

De avond werd geopend door Jim en Jamai, bekend van Idols 1 uit 2002, met een ode aan de genomineerden. Volgens presentatrice Chantal Janzen werd het een avond vol met internationale sterren en namen als Lady Gaga en Oprah Winfrey deden de ronde. Helaas bleek Oprah Winfrey een fake te zijn en was het niet Lady Gaga, maar Glennis Grace (van het Songfestival), Erik van der Hoff en de gekke Chinees uit Ik Hou van Holland. Leuk, maar het is het net niet. Quinty Trustfull kon het wel waarderen. Dan maar wachten op een volgende internationale ster. Het doek gaat open en Sieneke verschijnt met haar orgel. De hoop op een echte ster is meteen gedaald tot een nulpunt. Verder naar de orde van de avond: de prijzen.

In de categorie Zilveren Televizier-Ster Vrouw krijgt Yvon Jaspers de prijs overhandigt van Ruben Nicolai, die vorig jaar de Zilveren Televizier-Ster Man won. Yvon kreeg de meeste stemmen, boven Irene Moors en Linda de Mol. In haar speech bedankt ze vooral de mensen uit Over Mijn Lijk, waarmee ze nog een paar minuten voor hun dood een gesprek mee had voor het programma.

Het was alweer de vierde keer dat Yvon Jaspers de prijs won. Nu Quinty Trustfull nog. Bij de mannen is het een andere verhaal. Daar won Jeroen van Koningsbrugge de prestigieuze prijs, terwijl hij nog nooit genomineerd was voor de categorie. Hij versloeg Joris Linssen en Matthijs van Nieuwkerk en kreeg de prijs uit handen van eerdere winnaar Yvon Jaspers.

De prijs voor best Aanstormend Talent ging tussen René van der Gijp, Jan Kooijman en Jan Smit. GTST-acteur Jan Kooijman ging uiteindelijk met de prijs ervan door, tot grote vreugde van Johan Derksen, VI-collega van René van der Gijp. Kooijman ontving zijn prijs uit handen van collega Lieke van Lexmond. De award voor het Beste Kinderprogramma werd uitgereikt door Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman. Zij kropen voor het Gala nog één keer in de huid van Irma en Ingrid van het voormalige kinderprogramma Zaai. Irma en Ingrid reikten de prijs uit aan Hakim en Tante Sien van het programma Sesamstraat.

Dan naar de prijs waar het eigenlijk allemaal om draait, de Gouden Televizier-Ring. Bij de eerste tussenstand stond het AVRO-programma Wie is de Mol? ruim aan kop met 61%, maar een half uur later was dat helemaal teruggedraaid tot een miniem verschil tussen De TV-Kantine en Wie is de Mol?. Komiek André van Duin stal de avond door de genomineerden minutenlang in spanning te laten en door zelfs nog een keer de envelop neer te leggen om te kunnen genieten van het moment dat hij iets wist, wat niemand verder wist. Uiteindelijk maakte André de winnaar bekend en mochten Carlo Boszhard en Irene Moors van De TV-Kantine de Gouden Televizier-Ring ophalen. Het verschil tussen De TV-Kantine en Wie is de Mol? was slechts 1%.
Quinty Trustfull en alle andere BN'ers zagen dat het goed was.

vrijdag 22 oktober 2010

Koffietijd presentatrice Quinty Trustfull maakt kans op Cover Girl Award tijdens Beau Monde Awards


Koffietijd presentatrice Quinty Trustfull maakt kans op Cover Girl Award tijdens Beau Monde Awards!

Nikkie Plessen, Daniëlle Oerlemans Overgaag en Stacey Rookhuizen maken dit jaar kans op de Beau Monde Style Award. Tijdens de jaarlijkse Beau Monde Awards worden ook prijzen toegekend aan de beste Cover Girl van het tijdschrift en aan de meest geslaagde metamorfose.

Chantal Janzen, Quinty Trustfull en Kim Feenstra zijn genomineerd voor de Cover Girl Award. Monique Smit, Lauren Verster en Monique Collignon strijden om de Make Over Award.

Smit veranderde in Britney Spears, Verster werd omgetoverd tot Cameron Diaz en Collignon werd gefotografeerd als prinses Máxima.

Lezeressen kunnen stemmen op hun favoriet. Allemaal stemmen dus op Quinty Trustfull. De winnaressen worden 18 november bekendgemaakt in het Amstel Hotel in Amsterdam. Vorig jaar vielen Lieke van Lexmond, Irene Moors en Kim Feenstra in de prijzen.

Beau Monde vierde onlangs haar vijftienjarig jubileum. Het Glamourblad staat bekend om make-overs van onder meer Quinty Trustfull.

Topkok Joop Braakhekke stond te stralen. Zijn etablissement En Pluche in Amsterdam Zuid stroomde gisteren vol met glamourvrouwen die samen met hoofdredacteur John Lukken van Beau Monde het 15-jarig jubileum van het blad kwamen vieren. De sfeer was vrolijk en er werd heftig met champagneglazen geklonken.

Voordat Quinty Trustfull en de andere knappe sexy vrouwen zich aan de kaviaar en de kreeft zetten mocht de toegestroomde pers de dames nog even lastig vallen. Omdat Beau Monde onder meer bekend is van hun make-over reportages (zo werd Anita Witzier bijvoorbeeld omgetoverd tot Annie Lennox) was onze vraag: wie zou je graag een dag lang willen zijn?

Anita Witzier
Ik ben bij Beau Monde een dagje Annie Lennox geweest. Ze heeft iets mannelijks en ziet er onorthodox uit met haar korte oranje coupe. Zij paste wel bij mij. Oud-premier Lubbers zou ik dan weer niet willen zijn, die heeft zware wenkbrauwen.

Patty Brard
Iedereen behalve mijzelf. Elke dag iemand anders dat lijkt mij heerlijk. Het gaat mij dan niet zozeer om het uiterlijk maar om wat die verschillende mensen ervaren.

Sylvie van der Vaart
Je overvalt mij heel erg met deze vraag. Ik wil helemaal niemand zijn. Ik ben compleet blij met wie ik ben, dus ik heb geen idee wie ik wel of niet wil zijn.

Caroline Tensen
Jennifer Lopez. Ik vind haar echt een fantastische vrouw en ze kan heel mooi zingen en acteren. Als ik dat allemaal een dagje zou kunnen doen dan hoor je mij niet meer klagen.

Angela Groothuizen
Geen idee. Ik ben geloof ik wie ik wil zijn. Er zijn wel veel mensen die ik niet zou willen zijn als je nagaat dat zeventig procent van de wereld in armoede leeft. Ik ben tevreden met wie ik ben en waar ik ben.

Leontine Borsato
Ik heb een keer een make-over gehad als Julia Roberts en dat beviel mij wel, ik vind haar een erg leuke actrice. Ik zou dan een dagje in een leuke film willen spelen.

Daphne Deckers
Ik zou wel de vrouw van Clive Owen willen zijn, haha. Ik denk dat ik de slaapkamer niet meer uit zou komen maar dat bedoel je vast niet met je vraag. Ik kan mensen heel erg bewonderen maar ik ben heel gelukkig met mijn eigen man en kinderen.

Stacey Rookhuizen
Angela Groothuizen, we zijn natuurlijk allemaal stinkend jaloers op het succes van The Voice. Ik zou alleen haar manier van jureren overnemen want ik heb mijn eigen stijl.

Nieuwe Pink Ribbon telefoons tijdens Lintjesregen : Tijdens de start van oktober Borstkankermaand in Koninklijk Theater Carré regende het roze lintjes. Uit de vele Nederlanders die zich inzetten voor de strijd tegen borstkanker heeft Stichting Pink Ribbon dit jaar weer drie mensen gekozen die een roze lintje verdienen.

KPN en Samsung maken de jaarlijkse Roze Lintjesregen voor Stichting Pink Ribbon mogelijk. Op deze manier kan Pink Ribbon haar waardering uitspreken voor de inzet van vele Nederlanders en helpen KPN en Samsung Stichting Pink Ribbon bij het uitdragen van de voorlichtingsboodschap over borstkanker. KPN en Samsung steunen Stichting Pink Ribbon met vier speciale Pink Ribbon telefoons.

Steun strijd tegen borstkanker met Pink Ribbon telefoons
Samen met de lintjesontvangers van vorig jaar, onder wie Leontien van Moorsel, spelde Quinty Trustfull, ambassadrice van Stichting Pink Ribbon het roze lintje op bij Dick Molman van Sanoma Uitgevers, Riet van der Heide, voormalig voorzitter van Borstkanker Vereniging Nederland, en professor Paul van Diest van het UMC Utrecht. Deze drie Nederlanders hebben een roze lintje ontvangen vanwege hun bijzondere inzet bij het vragen van aandacht voor borstkanker, ieder op zijn of haar eigen manier.