maandag 24 oktober 2011

Koffietijd presentatrices Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau komen met tongstrelende recepten in eigen kookboek

Koffietijd presentatrices Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau komen met tongstrelende recepten in eigen kookboek.
Vanaf komende donderdag heeft het RTL 4-ochtendprogramma ‘Koffietijd’ haar eigen kookboek, genaamd ‘Koffietijd Kookboek’. Dit boek staat boordevol tongstrelende recepten van huiskok Caspar Bürgi én exclusieve foto’s van achter de schermen.
Uiteraard vindt de lancering plaats in de uitzending zelf, en gaan Koffietijd presentatrices Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau aan de slag in de keuken met bijzondere recepten uit het kookboek. Speciaal voor deze gelegenheid presenteert Gordon ‘Koffietijd’ en overhandigt hij het allereerste exemplaar aan Caspar. Hiernaast onthult Caspar wat zijn favoriete winkels zijn. De beste adresjes voor Italiaanse delicatessen, ijs, wijn en de nieuwste keukengadgets en kookboeken komen voorbij. Ook schuift wijnexpert Harold Hamersma aan in de studio. Hij vertelt welke wijn het beste bij welk gerecht past. Bovendien kunnen kijkers culinaire vragen insturen.
De donderdag wordt door de Koffietijd presentatrices Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau afgesloten met een spetterend optreden van huisvriend Gordon met zijn LA The Voices. De rest van de week liegt er ook niet om, want maandag is Lenny Kuhr te gast. Zij brengt een prachtig klein liedje. Ook komen musicalsterren Julian Loman en Edwin de Vries langs om te vertellen over het succes van Soldaat van Oranje. Op dinsdag komen Sara Kroos, Inge Ipenburg en Sjoerd Pleijsier langs. De laatste twee praten over hun band met Sinterklaas...
De woensdag is voor Derek Ogilvie, hij praat over zijn nieuwe programma. Bovendien vertellen de 3J’s waar ze op dit moment mee bezig zijn. De week wordt afgesloten met Rob Kamphues. Hij is net terug uit Australië en komt op bezoek bij de ‘Koffietijd’-presentatrices. Naast hem schuift Olcay Gulsen aan, zij heeft de remedie tegen pijnlijke voeten. Koffietijd RTL 4, vanaf maandag 24 oktober, tussen 10.00 en 11.00 uur met Koffietijd presentatrices Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau.

zaterdag 15 oktober 2011

Quinty Trustfull en Loretta Schrijver ontvangen in Koffietijd muzikale gasten komende week

Quinty Trustfull en Loretta Schrijver ontvangen in Koffietijd muzikale gasten komende week
Komende week belooft een bijzondere muzikale week te worden in ‘Koffietijd’. Allereerst trappen musicalsterren Tony Neef en Joël de Tombe de week af bij Quinty Trustfull en Loretta Schrijver.
Zij spelen in de theatervoorstelling ‘Vroeger Of Later’, met nummers van Robert Long. Ook krijgen de ‘Koffietijd’-presentatrices Quinty Trustfull en Loretta Schrijver hoog bezoek voor de allerkleinsten. Mega Mindy komt langs tijdens de herfstvakantie, zodat de jongste kijkers van het ochtendprogramma de kans krijgen om al hun prangende vragen te stellen aan deze vrouwelijke actieheld.
Een dag later schuiven Frans Mulder en Marjolein Touw aan. Zij vertellen over de lange historie en toekomst van Purper, en Quinty Trustfull en Loretta vragen zich af of Cornald Maas al klaar is voor de presentatie van het Televizier-Ring Gala. Op woensdag brengt zanger Michiel Borstlap een bijzonder nummer ten gehore. Een nummer wat hij speciaal schreef voor zijn kind. Verder halen Danny de Munk en Henk Poort jeugdherinneringen op.
De voorlaatste dag van de week is voor Patty Brard. Zij gaat als vanouds weer zingen, en vertelt waar zij tegenwoordig zoal mee bezig is. Twee van de beste zangeressen van Nederland zijn vrijdag aanwezig: Ruth Jacott en Edsilia Rombley. Zij hebben hun krachten gebundeld in een prachtig duet. Tot slot licht Peter van der Vorst een tipje van de sluier. Welke sterren ontvangt hij in het komende seizoen van ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’? Uitzendweek: Koffietijd met Quinty Trustfull en Loretta Schrijver op RTL 4, vanaf maandag 17 oktober, tussen 10.00 en 11.00 uur.

zondag 9 oktober 2011

Quinty Trustfull niet weg bij Eigen Huis & Tuin

Quinty Trustfull ontkent de geruchten dat zij zou stoppen als presentatrice van Eigen Huis en Tuin. Volgens de presentatrice is er niets van waar. “Dat is een of ander hardnekkig gerucht wat in de Privé heeft gestaan. Ik weet niet waar het op gebaseerd is“, vertelde ze op Radio 538.
De fans van Quinty Trustfull hoeven zich dus geen zorgen te maken. “Ik heb gewoon nog een contract voor aankomend jaar en we zijn al aan het draaien voor dit najaar. We hebben zelfs een nieuwe leader opgenomen.“
Wat er na dat jaar gebeurt, weet Quinty Trustfull nog niet. “Alles kan natuurlijk altijd, maar die intentie is er totaal niet. We zijn nu al aan het nadenken over volgend jaar qua inhoud.”
Het populaire RTL 4-gezicht Quinty Trustfull benadrukt dat ze het heel fijn heeft met haar collega’s van Eigen Huis en Tuin. “We hebben het heel leuk met elkaar. Het zijn mijn mannen. We zijn echt vrienden van elkaar en komen bij elkaar over de vloer. Als ik ze zie, word ik al vrolijk. We hebben zo’n lol met z’n drieën en het hele team er omheen.”

Kinderen vinden het heerlijk om met dieren te spelen. Knuffelen met konijntjes doet het altijd goed op kinderboerderijen. Boer Ko heeft veel van die lieve pluizige langoren, zei hij tegen Quinty Trustfull. Een knuffelbak maakt het spelen met konijnen, cavia’s of hamstertjes makkelijker dan vanuit een hok.
Hanging baskets
Op een kinderboerderij horen naast dieren ook bloemen en planten. Maar ja, die hapgrage geiten en schapen eten alles wat los en vast zit. Hoe kun je de twee dan toch combineren? Het ophangen van hanging baskets is een goed idee volgens Quinty Trustfull.
Hanging baskets hang je hoog boven de grond aan muren of bomen. Voor de beplanting kun je van alles gebruiken.
Eigen Huis & Tuin met Quinty Trustfull iedere zaterdag om 18:05 bij RTL4