vrijdag 27 mei 2011

Quinty Trustfull en Loretta Schrijver sluiten Koffietijd seizoen af met cadeauregen

Quinty Trustfull en Loretta Schrijver sluiten Koffietijd seizoen af met cadeauregen.
Het tv-programma Koffietijd op RTL 4 sluit haar tweede seizoen vrijdagmorgen af met een cadeauregen.
 
Nadat KoffieMax van Myrna Goossen al eerder de deuren sloot, maken de koffietijd presentatrices Loretta Schrijver en Quinty Trustfull er een ‘weggeefshow’ van.
 
Dat heeft RTL laten weten. Kijkers van het programma maken kans op vele cadeaus.
 
“Van barbecues en trampolines tot complete verzorgingspakketten en een reis aan Spanje, alles wordt weggeven door Quinty Trustfull en Loretta Schrijver in het ochtendprogramma“, vertelt een woordvoerster van RTL.
De gasten bij Quinty Trustfull en Loretta Schrijver in de voorlopig laatste aflevering zijn Angela Groothuizen en Frans Bauer. Groothuizen komt praten over X Factor en zingt haar nieuwe single, terwijl Bauer zijn nummer ‘Wat moet ik toch zonder jou’ laat horen.
Koffietijd met Quinty Trustfull en Loretta Schrijver begint om 10.00 uur op RTL 4.

maandag 23 mei 2011

K3 in Koffietijd bij Quinty Trustfull en Loretta Schrijver

Deze week was de meidengroep K3 op bezoek in Koffietijd bij Quinty Trustfull en Loretta Schrijver.
En de meisjes van K3, Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman, hadden nieuws voor Quinty Trustfull en Loretta Schrijver, ze vinden het nog lang geen tijd om een punt achter het succes van de groep te zetten. Volgens de drie populaire dames is hun houdbaarheidsdatum nog lang niet verstreken.
Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman, de zangeressen van de Vlaams/Nederlandse kindergroep K3 denken dan ook nog lang niet aan stoppen.
"Zolang de mensen het leuk vinden, wil ik er echt niet mee stoppen", vertelde rosse zangeres Karen Damen donderdag in Koffietijd tegen Quinty Trustfull en Loretta Schrijver.
Volgens het trio zijn de liedjes van alle tijd en ligt daar de kracht. "Wij zeggen altijd: alles begint met een goed liedje."
Kristel Verbeke is wel bang dat het succes op een gegeven moment niet meer te overtreffen is, zo vertelde ze Quinty Trustfull en Loretta Schrijver. "Elke keer denk ik het weer: we kunnen onszelf met K3 niet meer overtreffen. Maar dan gebeurt het toch."
De meisjes van K3, Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman, staan eind mei weer voor een nieuwe uitdaging.
De dames maken dan drie dagen lang hun opwachting voor zestigduizend mensen bij de Toppers in Concert in de Amsterdam Arena.
Volgens Josje Huisman zal daar geen ander K3 te horen zijn. "We doen gewoon een medley", zei ze tegen Quinty Trustfull en Loretta Schrijver in koffietijd. Naast de K3 dames Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman zijn er ook gastoptredens bij de Toppers in Concert van Jan Smit, Glennis Grace en Los Angeles The Voices.

vrijdag 20 mei 2011

Quinty Trustfull: geen snoepreisjes vanwege drukte

Koffietijd presentatrice Quinty Trustfull moet snoepreisjes vaak afwimpelen.
Quinty Trustfull is dol op de extraatjes die ze krijgt aangeboden als bekende Nederlander. Meestal heeft de 39-jarige presentatrice het echter te druk voor de snoepreisjes.
Quinty Trustfull krijgt naar eigen zeggen veel gratis tripjes voor haar en haar gezin aangeboden. "Maar we kunnen eigenlijk nooit, omdat we altijd te druk zijn", vertelt ze aan Novum Nieuws. "En zeker in het weekend, dan zitten we altijd ergens op een sportveld."
Als het gezin wel tijd heeft voor een snoepreisje, geniet de presentatrice van Eigen Huis en Tuin daar erg van. Quinty Trustfull: "Ik kan het altijd wel heel erg waarderen. Ik ben wat dat betreft net een klein kind. Ik hou heel erg van leuke dingen doen, dus ik kan er erg van genieten. Gelukkig wel, ik zou het heel erg vinden als ik dit normaal zou gaan vinden."
Quinty Trustfull krijgt ook wel eens aanbiedingen van hele andere aard. "Vroeger heb ik ooit de vraag gekregen of ik 06-reclames(seks lijnen, red.) wilde inspreken", lacht de presentatrice. "Maar dat heb ik niet gedaan."

vrijdag 6 mei 2011

Quinty Trustfull bijna mooiste Nederlandse moeder van 2011

Quinty Trustfull bijna mooiste Nederlandse moeder van 2011.
Topmodel Doutzen Kroes is door radio 538 uitgeroepen tot lekkerste moeder van het jaar. De Hollands mooiste beviel begin dit jaar van haar eerste kindje, een zoon.
Op de tweede plaats eindigde mama Chantal Janzen, net voor Quinty Trustfull. Doutzen bleef haar met 14 procent ruim voor. De stemmers vinden Maxima het minst aantrekkelijk; maar 3 procent vond haar de lekkerste. Vorig jaar won Fajah Lourens die nu gedegradeerd is naar de vierde plaats.
Hier de hele lijst:
Doutzen Kroes – 28%
Chantal Janzen – 14%
Quinty Trustfull – 12%
Fajah Lourens – 10%
Renate Verbaan – 8%
Anouk – 7%
Bridget Maasland – 7%
Sylvie van der Vaart – 7%
Georgina Verbaan – 4%
Maxima – 3%
Doutzen Kroes is nog geen 4 maanden moeder of ze is al verkozen tot meest sexy moeder van Nederland. Het topmodel, in januari bevallen van zoontje Phyllon Gorré, troefde in de 538 'M.I.L.F.'-verkiezing nummer 2 Chantal Janzen en Quinty Trustfull af.
Dj Ruud de Wild vond in de aanloop naar moederdag, komende zondag, het ideale excuus om opzoek te gaan naar de mooiste moeder onder de BN'ers.
Kroes liet naast Janzen (winnaar van de eerste editie in 2009) ook Quinty Trustfull, Fajah Lourens (de beste vorig jaar) en Renate Verbaan achter zich. Ook Prinses Maxima, Georgina Verbaan, Anouk, Sylvie van der Vaart en Bridget Maasland konden door de luisteraars gekozen worden.
Doutzen Kroes is verkozen tot de meest sexy moeder van 2011. Het 26-jarige topmodel wordt door luisteraars van Radio 538 gezien als heetste dame met kinderen. Fajah Lourens, die vorig jaar de verkiezing won, eindigt als vierde.
De radiozender gaat in aanloop naar Moederdag jaarlijks op zoek naar de lekkerste moeder van Nederland.
Chantal Janzen en Quinty Trustfull eindigen mooi op de tweede en derde plaats. De top vijf wordt gecompleteerd door Renate Verbaan.
Doutzen Kroes werd in januari moeder van Phyllon Gorré. Het model trouwde in november in het geheim met dj Sunnery James.
Doutzen Kroes heeft de derde editie van de ‘538 moeder verkiezing’ op haar naam geschreven. Het topmodel troefde daarmee Chantal Janzen, winnaar in 2009, af.
Luisteraars van de zender brachten massaal hun stem uit. Het topmodel, dat recentelijk moeder is geworden, liet Chantal Janzen, Quinty Trustfull, Fajah Lourens en Renate Verbaan achter zich in de zoektocht naar de mooiste moeder van 2011.
In 2009 won Chantal Janzen, vorig jaar ging de eer naar Fajah Lourens. Onder de genomineerden zaten onder andere Quinty Trustfull, Prinses Maxima, Georgina Verbaan, Anouk, Sylvie van der Vaart en Bridget Maasland.

woensdag 4 mei 2011

Gordon vervangt Quinty Trustfull in Koffietijd

Gordon vervangt Quinty Trustfull in Koffietijd: gastpresentator in Koffietijd
Gordon geeft woensdag eenmalig acte de présence als presentator en vervanger van Quinty Trustfull van het tv- programma Koffietijd op RTL 4. Samen met Loretta Schrijver zal hij de ochtend- show vanaf 10.00 uur een uur lang aan elkaar praten. Dat heeft RTL laten weten. Het gelegenheidsduo ontvangt in de uitzending van woensdag onder meer Gooische Vrouwen-actrice Tjitske Reidinga en twee hoofdpersonen uit de nieuwe RTL 4-realityserie Fortuinlijke Vrouwen. Tot slot treedt Gordon zelf op met LA The Voices.
Woensdag 4 mei zal zanger en presentator Gordon eenmalig acte de présence geven als gastpresentator van het RTL 4-programma 'Koffietijd'. Samen met Loretta Schrijver praat Gordon, die vaste presentatrice Quinty Trustfull vervangt die druk is met haar programma Eigen Huis en Tuin, een uur lang de kijker bij en ontvangen zij bekende gasten in de dagelijkse ochtendshow.
Zo schuift 'Gooische Vrouwen'-actrice Tjitske Reidinga aan om te praten over het toneelstuk waarin zij momenteel te bewonderen is; 'Augustus: Oklahoma'. Ook zijn twee van de 'Fortuinlijke Vrouwen' te gast, die vanaf woensdag 11 mei in de nieuwe gelijknamige RTL 4- realityserie over het leven van welgestelde vrouwen te zien zijn.
Naast het aan elkaar praten van de uiteenlopende onderwerpen zal Gordon samen met zijn LA The Voices de sterren van de hemel zingen.
'Koffietijd' met Quinty Trustfull en Loretta Schrijver, iedere werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur bij RTL 4.
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver doen opnieuw beroep op een gastpresentator voor Koffietijd. Nadat vorige maand Henny Huisman al eens inviel – en niet onder stoelen of banken schoof daar graag op vaste basis te willen invallen – is het nu de beurt aan Gordon. Hij neemt voor de gelegenheid zijn vier vrienden van Los Angeles the Voices mee om deze Koffietijd af te sluiten met hun muziek.