zondag 5 juli 2009

Quinty Trustfull presenteert 'Ik kom bij je eten' op RTL4


Quinty Trustfull of een ander bekend RTL-gezicht die bij je aan de deur staat om bij je te komen eten? Het zou deze zomer zomaar kunnen. In het nieuwe programma 'Ik kom bij je eten' gaan onder andere Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond en Quinty Trustfull uit eten bij de mensen thuis.

De eerste aflevering van 'Ik kom bij je eten' is op maandag 6 juli te zien. Een paar andere RTL-presentatoren die aan dit programma meewerken zijn Sander Janson, Quinty Trustfull en John Williams.

Barbecue
Wat kunnen we van dit programma verwachten? De RTL-gezichten staan, soms aangekondigd, soms spontaan, bij bekende landgenoten op de stoep om samen een gerecht te bereiden of gezellig te barbecueën. En natuurlijk om een kijkje te nemen in het huis van de BN'er in kwestie!

Ook onbekendere landgenoten (die zich wel van tevoren hebben moeten aanmelden) komen ruimschoots aan bod in Ik kom bij je eten. Daar hebben ze natuurlijk wel een leuke reden voor, bijvoorbeeld omdat ze een groot feest geven of een vriend of familielid op een speciale manier willen verrassen.

Talpa Media het media bedrijf van John de Mol heeft voor RTL 4 het programma Ik Kom Bij Je Eten bedacht en ontwikkeld. Vanaf 6 juli is het programma dus te zien iedere werkdag om 20.00u bij RTL 4. In Ik Kom Bij Je Eten gaan bekende RTL 4-gezichten zoals Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Sander Janson, Quinty Trustfull en John Williams op bezoek bij bekende en onbekende landgenoten.

Heb jij een groot of een klein feest waar je me hebben wilt? Bestaat je voetbalvereniging 5 jaar? Wil je oma op de camping met een barbecue verrassen? Kookt jouw vrouw het hele jaar en wil je dat ik voor haar wat op de barbecue gooi? Wil jij je juf op een leuke manier bedanken? Ga je trouwen en wil je nog 1 keer met al je exen barbecueën? Ben je net verhuisd en wil jij je buren beter leren kennen? Quinty Trustfull komt bij je langs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten