maandag 1 november 2010

Wint Quinty Trustfull de Cover Girl Award op jaarlijkse Beau Monde Awards gala?


Wint Quinty Trustfull de Cover Girl Award op jaarlijkse Beau Monde Awards gala? Dat is de grote vraag.

Nikkie Plessen, Daniëlle Oerlemans en Stacey Rookhuizen maken dit jaar kans op de Beau Monde Style Award. Tijdens de jaarlijkse Beau Monde Awards worden ook prijzen toegekend aan de beste Cover Girl van het tijdschrift en aan de meest geslaagde metamorfose.

Chantal Janzen, Quinty Trustfull en Kim Feenstra zijn genomineerd voor de Cover Girl Award. Monique Smit, Lauren Verster en Monique Collignon strijden om de Make Over Award.

Smit veranderde in Britney Spears, Verster werd omgetoverd tot Cameron Diaz en Collignon werd gefotografeerd als prinses Máxima.

Lezeressen kunnen stemmen op hun favoriet. De winnaressen worden 18 november bekendgemaakt in het Amstel Hotel in Amsterdam. Vorig jaar vielen Lieke van Lexmond, Irene Moors en Kim Feenstra in de prijzen.

Lieke van Lexmond, Kim Feenstra en Irene Moors waren in 2009 in de prijzen gevallen tijdens de Beau Monde Awards in het Amstel Hotel in Amsterdam. Lieke van Lexmond won de Beau Monde Style Award, voor de stijlvolste glamourvrouw van het jaar.


Zij liet hiermee Daphne Deckers en Nicolette van Dam ver achter zich. Irene won de Beau Monde Cover Girl Award. Model Kim Feenstra kreeg de Beau Monde Make Over Award. Voor een sexy bijna naakt fotoshoot van het glamourtijdschrift kroop Feenstra in de huid van topmodel Hilary Rhoda. De lezeressen verkozen deze make-over boven die van Heleen van Royen (Teri Hatcher) en Inge Ipenburg (Vivienne Westwood).

Er werden in totaal tienduizend stemmen uitgebracht. Bekend Nederland had voor deze uitreiking, die vooral beroemd is vanwege de glamouroutfits en hapjes en drankjes, alles wat glittert uit de kast getrokken. Het thema voor de avond was namelijk ‘Diamond Princess’. Lieke van Lexmond verscheen dan ook als een echt prinsesje met een kroontje.

Stemmen op Quinty Trustfull voor de Cover Girl Award kan nog steeds op de website van Beau Monde, dus allemaal snel stemmen op ons aller Quinty!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten