dinsdag 22 december 2009

Quinty Trustfull in badpak van de duikplank 'Ik Wed Dat Ik Het Kan!'


Welke bekende Nederlanders durven er een anderhalve salto voorwaarts te maken vanaf de drie meterplank? Geen probleem voor Quinty Trustfull.

In ‘IK WED DAT IK HET KAN!’ daagt Nicolette van Dam vijf bekende Nederlanders uit om een spetterende sprong van de duikplank te maken.

In de eerste aflevering was het de beurt aan uitdaagster Nicolette om het spits af te bijten! In de tweede aflevering hebben Quinty Trustfull en Koert-Jan de Bruin de uitdaging van Nicolette aangenomen, en hun sprong gemaakt!

Gigi Ravelli, Kim Feenstra en Frans Zanderink hebben ook de fakkel aangenomen, en gaan in de laatste twee afleveringen een poging doen om het cijfer van Quinty Trustfull te verbeteren!

Edwin Jongejans, zelf oud-schoonspringer van formaat, zal voor 'IK WED DAT IK HET KAN!" de komende weken de jurering voor zijn rekening nemen.

Hij zal daarbij letten op drie belangrijke onderdelen van de anderhalve salto die alle bekende Nederlanders zullen gaan maken:
DE AFZET: zetten ze krachtig af of niet
DE VLUCHT: hoe netjes wordt deze uitgevoerd
DE LANDING: hoe komen ze in het water

In aflevering 2 was het de beurt aan Quinty Trustfull om de strijd aan te gaan met Nicolette. In de uitzending zagen we hoe Quinty in badpak oefende voor haar sprong en dat haar sprong beter beoordeeld werd dan die van Nicolette. Haar behaalde cijfer is een 8,9 en daarmee staat ze voorlopig op de eerste plaats.

Quinty Trustfull wordt na het volgen van verschillende opleidingen op 17 jarige leeftijd ontdekt als model. In deze periode ontmoet Quinty haar man, de voetballer Orlando Trustfull met wie zij een dochter een zoon krijgt, Moïse en Kayne.

Omroepster
Quinty Trustfull besluit het modellenleven achter zich te laten maakt de overstap naar de televisie. Ze wordt omroepster bij Veronica, maar blijft dat niet lang.

Quinty Trustfull wil meer dan alleen omroepen en al snel zij presenteert voor deze omroep programma’s als ‘Nationale Teleloterij’, ‘Veronica’s Voetvolley’ (met Harry Vermeegen), ‘Baby TV’, ‘Hillywood’, ‘Wannahaves’ (met Winston Gerschtanowitz) en ‘TV woonmagazine’.

Na een overstap naar SBS6, werkt Quinty sinds 2006 voor RTL waar ze onder andere ‘House Vision’ presenteert.

Ambassadeur:
Naast haar werk als presentatrice zet Quinty Trustfull zich sinds 2005 in voor Pink Ribbon, de stichting die strijdt tegen borstkanker. Ze denkt als ambassadrice van Pink Ribbon actief mee in het realiseren van de doelstellingen van de stichting, en vertegenwoordigt hen regelmatig op grote evenementen.

Quinty Trustfull komt uit een heel sportief gezin, en is met recht een echt sportmens te noemen. Paardrijden, aerobics, zwemmen, tennis, alles wat Quinty doet, doet ze vol overgave.

Zo verbaast en verrast Quinty Trustfull iedereen met haar optreden op de kunstschaatsen in het populaire RTL programma “Dancing on Ice”. Ze behaalt naast Joris Putman en Sander Janson de spannende finale. Ze moet helaas Joris voor laten gaan, maar blijft Sander voor in de eindstrijd.

Dat belooft wat voor de strijd vanaf de duikplank voor IK WED DAT IK HET KAN!



















1 opmerking:

  1. There is shocking news in the sports betting industry.

    It's been said that every bettor needs to see this,

    Watch this now or stop placing bets on sports...

    Sports Cash System - Sports Betting Robot

    BeantwoordenVerwijderen