maandag 5 september 2016

Koffietijd presentatrice Quinty Trustfull als Fashion Insider


Koffietijd presentatrice Quinty Trustfull als Fashion Insider

We beginnen het jaar goed met een bijzondere Fashion Insider. Deze week deelt namelijk niemand minder dan Quinty Trustfull haar fashion geheimen met ons. Naast presentatrice van o.a. Eigen Huis en Tuin en Koffietijd is ze ambassadrice voor Pink Ribbon. Gelukkig draagt ze ook I Love Fashion

1. Wat is je favoriete kledingmerk?
Quinty Trustfull: Voor mijn programma’s draag ik vaak Lacoste, Braez, Le Temps des Cerises en Chiemsee jassen. Allemaal mooie merken die heel goed bij Eigen Huis en Tuin passen. Als ik voor een première een jurk nodig heb kan ik altijd terecht bij mijn goede vriend Pascal Zantman (van de Zantman modegroep). Hij verkoopt onder andere PRC, dus dat is altijd goed! De lange sexy jurk die ik op de opening van de Miljonair Fair droeg was van hem en ook mijn korte jurkje op de Summer Fair.

- Wat is je favoriete tassenmerk?
Quinty Trustfull: Omar Munie maakt mooie tassen, ik heb er net zelf één mogen ontwerpen bij hem!  Mijn lievelingstas is een echt vintage exemplaar die van mijn oma is geweest. Hij is van zwart slangenleer: te prachtig!

- Wat is je favoriete schoenenmerk?
Quinty Trustfull: Qua gympen kies ik voor Lacoste, Asics en Cruijff. Verder draag ik vaak Warmbats, die zijn heerlijk warm, hot! Ook ben ik gek op laarzen en qua hakken…alles! Ik heb er eigenlijk te veel, als ik een mooi paar zie moet ik ze hebben met het excuus dat ik ze vaak voor het werk en presentaties aan moet. Hetzelfde geldt voor mooie zomerschoenen en slippers met steentjes. Het lijkt bij mij thuis wel een schoenenwinkel!

- Wat is je favoriete accessoiremerk?
Quinty Trustfull: Chimo maakt mooie dingen! Daar heb ik veel kettingen en oorbellen van. Cartier is natuurlijk ook fijn, heel fijn! Maar ook bij H&M word ik erg blij en mijn dochter dan ook. De Heart Bracelet die ik onlangs van jullie heb gekregen is ook leuk, die draag ik nu!

2. Wat is je favoriete shop city?
Quinty Trustfull: New York!!! Ik houd zo van die stad! Het bruist er,heerlijk! Iets dichterbij kies ik voor Parijs: gezellig, mooie winkels, lekker eten en Parijs staat natuurlijk voor romantiek!

-Wat is je favoriete winkel in deze stad?
Quinty Trustfull: In New York natuurlijk Abercrombie & Fitch, Sacs en Nike, maar ik ben vooral gek op de kleine shops in Soho!

-Wat is je favoriete pitstop in deze stad?
Quinty Trustfull: Starbucks!

3. Wat is je fashion secret?
Quinty Trustfull: Ik probeer me altijd naar de gelegenheid te kleden en houd me altijd aan de dresscode. Verder houd ik van combinaties van designer met vintage. Bijvoorbeeld H&M met een mooi jasje van Mart Visser. Als ik me er lekker in voel dan weet ik dat het oké is, daarnaast zorg ik dat ik lekker in mijn vel zit, dus sporten, gezond eten en vooral blij zijn.

4.Wat is je favoriete webshop?
Quinty Trustfull: Ik surf geregeld langs de webshop van H&M, maar ook bij Victoria Secret en Abercrombie & Fitch.

5.Wat is je favoriete fashion item in je garderobe?
Quinty Trustfull: Pff, dat zijn er best veel! Mijn Le Temps des Cerises jeans is altijd goed. Mijn korte leren jasje, mijn Lacoste polo’s in alle kleuren en mijn schoenen. Ook heb ik mooie jurken in mijn kast hangen. Ik kan ze niet elke dag aan, maar als ik in een jurk stap vind ik dat een heerlijk gevoel.

6. Wat is je favoriete fashion moment?
Quinty Trustfull: De Beau Monde Awards zijn top, zo gezellig en iedereen ziet er prachtig sexy uit! Verder geniet ik ervan om in een mooie jurk te verschijnen op een première of galafeest. Dan zorg ik ook dat alles af is: haar in de krul,wimpers gekruld en natuurlijk: killerheels!

7. Wat is je grootste fashion blunder?
Quinty Trustfull: Ik was uitgenodigd op de verjaardag van Gordon, waar ik aankwam met een lange beeldige Ibiza jurk van de H&M. En ja hoor: er liep daar nog een meisje in precies dezelfde jurk! Waarop Gordon zei: “Schat,trek nooit meer een H&M aan naar een feestje in Nederland,want dan loopt er gegarandeerd nog iemand in”. Deze tip heb ik goed onthouden!

8.Wat is je favoriete budget tip?
Quinty Trustfull: De Noordermarkt. Echt, als je er oog voor hebt haal je er hele mooie stukken uit. Ik heb laatst nog geweldige witte leren laarzen gekocht voor maar €15,-. Ook ben ik (al zeg ik het zelf) best goed in de uitverkoop, ik vind dan vaak dat ene geweldige jurkje dat waarschijnlijk een sample is geweest.

9.Wat is je favoriete beauty secret?
Quinty Trustfull: Ik verzorg mezelf goed: ik gebruik La Mer, daar wordt mijn huid zo mooi van! Ook heb ik altijd “Eight hour creme” in mijn tas zitten, al sinds mijn modellen tijd. Verder is mijn make-up van Bobbi Brown, La Mer en Lancaster. In de zon gebruik ik altijd Lancaster zonnecrème met een hoge factor. Mijn haar doe ik met mijn Carmen stijltang of krultang en dat kan ik volgens Leco heel goed zelf! Ik ga zeker één keer per maand naar de Soap Treatment Store, waar ik me helemaal laat verwennen: manicure, pedicure, massage en facials. Ze zijn echt geweldig daar! Daarnaast probeer ik mijn drukke werkschema te compenseren met een goede en gezonde voeding, veel sporten, veel water en kruidenthee drinken en ik pak mijn rustmomenten.

10.Wat is je favoriete fashion food?
Quinty Trustfull: Ik ontbijt altijd met één kiwi en granola met yoghurt, verder heel weinig vlees, erg veel vis, veel groente en fruit en heel veel water! Ik houd heel erg van eten, maar wel van goed eten, dus als ik vlees eet moet het wel een echt mooi stukje zijn. We eten thuis ook veel biologisch. Hetzelfde geldt voor koffie dat vind ik erg lekker, maar dan wel van Illy of Nespresso. Als ik ergens ben waar ze van die vieze automaatkoffie hebben dan drink ik mijn eigen meegenomen kruidenthee.