dinsdag 6 november 2012

Koffietijd presentatrices Quinty Trustfull en Loretta Schrijver nieuwe typetjes in De TV Kantine 2013


Koffietijd presentatrices Quinty Trustfull en Loretta Schrijver nieuwe typetjes in De TV Kantine 2013

Volgende maand beginnen Carlo Boszhard en Irene Moors aan de opnames voor een nieuw seizoen De TV Kantine. Net als in de vorige reeks zijn er elke week vaste, herkenbare typetjes die de kijker meenemen door de aflevering. De makers verklappen aan deze blog dat de setting van Koffietijd één van de nieuwe persiflages vormt.

Carlo kruipt in de huid van Loretta Schrijver terwijl Irene zal proberen Quinty Trustfull zo veel mogelijk te benaderen. Loretta is al langs geweest bij de grime-mensen van De TV Kantine om een afdruk van haar hoofd te laten maken.

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf januari te zien.

Quinty Trustfull in vliegtuig met zus Obama
Quinty Trustfull vloog vanuit Kenia, waar ze bezig was voor het programma Kanjers van Goud, terug naar Nederland en bleek met een bijzondere passagier in het vliegtuig te zitten.

Quinty Trustfull zat in het vliegtuig met de zus van de Amerikaanse president Obama. “Het is wel een giller hè”, zegt Quinty tegen RTL Boulevard. “Ik was aan het praten met de stewardessen en vroeg of het druk zou worden in de bussinessclass”, aldus zegt Quinty. Anders wilde ze namelijk mooi twee stoeltjes inpikken. “Dat kon absoluut niet omdat het druk zou worden en er een bijzondere gast aan boord zou zijn”.

Het cabinepersoneel vertrouwde Quinty toe dat de zus van Obama aan boord zat. Ze was onderweg naar Washington DC, waarschijnlijk om haar broer te steunen tijdens de presidentsverkiezingen.

Quinty heeft niet even kunnen babbelen met de zus Obama. "Maar het is natuurlijk wel een leuk feitje”, zegt Quinty.

De presentatrice van koffietijd wist niet om welke zus van Barack Obama het ging. Hij heeft maar liefst zeven halfbroers en -zussen, van wie er twee ouder zijn dan hij.

Bijna elka dag op televisie te zien en nooit betrap je Quinty Trustfull op een modeflater. De voetbalvrouw weet er altijd vrolijk, gedurfd en volgens de laatste trend bij te lopen.

Dit doet de brunette overigens niet helemaal zelf, met behulp van styliste Chantal Bles zoekt de Koffietijd-presentatrice haar setjes uit. Zo zien we haar vaak in mooie prints, prachtige stoffen en kleurrijke outfits. Dat Quinty niet vies is van kleur liet ze overigens ook zien bij de premiere van Gooische Vrouwen, waar ze als één van de eerste BN'ers de colour blocking trend aandurfde.

Toch kiest het sexy ex-fotomodel niet altijd voor kleur. Tijdens bijvoorbeeld een premiere of belangrijke awardshow kiest Quinty Trustfull graag voor een klassieke zwarte outfit.