vrijdag 7 september 2012

Presentatrice Quinty Trustfull drie jaar langer bij RTL 4


Presentatrice Quinty Trustfull drie jaar langer bij RTL 4

Quinty Trustfull heeft haar verblijf bij RTL 4 met drie jaar verlengd. De 40-jarige presentatrice tekende donderdag een nieuw contract bij de zender.

"Te gek, ik ben er onwijs blij mee", zei de sexy goedlachse presentatrice 's avonds in RTL Boulevard.

Trustfull zit al ruim zes jaar bij de zender, waar ze onder meer de programma's Koffietijd en Eigen Huis en Tuin aan elkaar praat. "Als er nog mooie projecten aankomen sta ik ervoor open."

Ook RTL's programmadirecteur Erland Galjaard is er blij mee dat hij de presentatrice langer heeft kunnen binden. "Quinty is echt RTL 4: warm, toegankelijk en een familiemens, ook een pijler van RTL 4."

Quinty Trustfull zit al ruim zes jaar bij RTL en is het vaste gezicht van Eigen Huis en Tuin en Koffietijd. Tot volle tevredenheid van de zender en dus mag de presentatrice mag er nog drie jaar bijplakken.

Quinty doet al vijf seizoenen Eigen Huis en Tuin, Koffietijd, Ik kom bij je eten, Kanjers met goud en Een zaak van bloemen. Kortom, de presentatrice zit goed bij RTL. Dat vindt programmabaas Erland Galjaard ook. “Quinty is warm en toegankelijk en een familiemens. Dat is belangrijk voor RTL 4.”

Quinty Trustfull ontkwam er niet om bij het tekenen van haar nieuwe contract ook het plafond van de zenderbaas van een handtekening te voorzien – een traditie bij RTL.