vrijdag 24 februari 2012

Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau met 'Koffietijd' nu ook op zaterdag


Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau met 'Koffietijd' nu ook op zaterdag

Het ochtendprogramma 'Koffietijd' met Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau start vanaf 25 februari ook op de zaterdag bij RTL 4. Naast de doordeweekse 'Koffietijd' waarin lifestyle, koken, gezondheid, amusement, mode en beauty centraal staan, brengt `Koffietijd op Zaterdag` de beste tips voor het weekend.

Welke tentoonstellingen, films of voorstellingen zijn de moeite waard? Waar kun je lekker eten? En wat kun je ondernemen in je eigen tuin? De presentatie ligt op de zaterdagen wisselend in handen van Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau. Twee van de dames nemen wekelijks de honneurs waar en haken in op de actualiteit van die dag.

In de eerste zaterdaguitzending van 25 februari ontvangen Loretta Schrijver en Quinty Trustfull onder meer filmexpert Ruben van Eijl. Ze bespreken wie de kanshebbers bij de Oscars zijn en blikken vooruit op de gekte die de Oscar uitreikingen met zich mee brengt.

De hoofdgast is Jan Smit. Hij laat zien waarom Volendam dé plek van Nederland is en uiteraard vertelt hij ook over het Nationale Songfestival. Caspar staat in de keuken en gaat bami voor Jan maken, want Jan gaat vaak naar de Chinees op zaterdag. Caspar laat zien dat je dat ook heel makkelijk (en goedkoop) zelf kunt maken.

Uiteraard is er ook op zaterdag aandacht voor het werk van de goede doelen die steun ontvangen van de Goede Doelen Loterijen; de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij en de BankGiro Loterij. De kijker wordt door Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau bijgepraat over het werk dat er in binnen- en buitenland wordt verricht op het gebied van gezondheid, welzijn en cultuur.

'Koffietijd' met Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau, iedere zaterdag om 10 uur op RTL 4.

donderdag 2 februari 2012

Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau vanaf februari ook op zaterdagochtend met 'Koffietijd'


Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau vanaf februari ook op zaterdagochtend met 'Koffietijd'

Het bekende ochtendprogramma 'Koffietijd' met Quinty Trustfull start vanaf 25 februari ook op de zaterdag bij RTL 4. Naast de doordeweekse 'Koffietijd' waarin lifestyle, koken, gezondheid, amusement, mode en beauty centraal staan, brengt 'Koffietijd op Zaterdag' de beste tips voor het weekend.

Welke tentoonstellingen, films of voorstellingen zijn de moeite waard? Waar kun je lekker eten? En wat kun je ondernemen in je eigen tuin? Vol tips, ideeën, amusement en inspiratie komt de kijker het weekend door. De presentatie ligt op deze zaterdag wisselend in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Twee van de dames nemen wekelijks de honneurs waar en haken in op de actualiteit van die dag.

Uiteraard is er ook op zaterdag aandacht voor het werk van de goede doelen die gesteund worden door de Goede Doelen Loterijen; de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij en de BankGiro Loterij. De kijker wordt door Quinty Trustfull bijgepraat over het werk dat goededoelenorganisaties verrichten in binnen- en buitenland op het gebied van mens en milieu, gezondheid, welzijn en cultuur.

Koffietijd en Quinty Trustfull zijn dus binnenkort ook te zien op zaterdag. Het bekende ochtendprogramma van RTL 4 begint eind februari met de weekenduitzendingen. Kijkers moeten uit het programma vooral ideeën halen om het weekend door te komen, zo heeft RTL maandag bekendgemaakt.

Koffietijd was in 1994 het eerste live ochtendprogramma op de Nederlandse televisie. De show werd zes jaar lang aan elkaar gepraat door Hans van Willigenburg en Mireille Bekooij. In 2000 werden zij vervangen door Judith de Klijn en Sybrand Niessen, maar wegens tegenvallende kijkcijfers werd het programma niet snel daarna van de buis gehaald

Een jaar geleden werd Koffietijd nieuw leven ingeblazen. De show is sinds begin april weer te zien met presentatrices Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Zij nemen ook de zaterdagshow voor hun rekening.

'Kofffietijd' met Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau, vanaf 25 februari naast werkdagen ook op zaterdagen om 10.00 uur bij RTL 4.