vrijdag 5 augustus 2011

Quinty Trustfull en Jim Bakkum in 'Ik Kom Bij Je Eten' op RTL 4

Quinty Trustfull en Jim Bakkum in 'Ik Kom Bij Je Eten' op RTL 4.
Quinty Trustfull presenteert deze zomer weer een aantal keren 'Ik Kom Bij Je Eten' op RTL 4.
Sportief als Quinty Trustfull en Jim Bakkum zijn, beginnen ze de dag met fitnessen.
Later gaat Quinty Trustfull in 'Ik Kom Bij Je Eten' eten met Jim Bakkum in een kinderkookcafé in Amsterdam. Hier laat Jim ook zijn vaderlijke kant zien door voor zijn vier neefjes te koken.
Het zomerse programma 'Ik Kom Bij Je Eten' is ook deze zomer weer terug bij RTL 4. Voor het derde jaar op rij gaan verschillende RTL 4-sterren op bezoek bij bekende en onbekende Nederlanders thuis.
Vanaf maandag 11 juli trekken onder andere Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Vivian Slingerland, Jan Kooijman en Quinty Trustfull het land door en gaan op bezoek bij bekende Nederlanders, om samen voor iemand die belangrijk of speciaal is in het leven van de BN-er een gerecht te bereiden of gezellig te barbecuen.
Natuurlijk is er alle tijd om bij te praten en de huizen te bewonderen van de bekende gastheren en -vrouwen.
Bridget Maasland gaat langs bij Jan en Monique de Bouvrie die voor hun zoon Jan gaan koken en Nicolette van Dam bezoekt Patty Brard, die haar kookkunsten inzet om tekstschrijver Emile Hartkamp te bedanken voor zijn bijdrage aan Patty’s nieuwe cd.
Froukje de Both neemt een kijkje in de keuken bij Quintis Ristie, die gaat koken voor de meisjes van het RTL 5-programma 'Echte Meisjes In De Jungle'.
In de eerste feestelijke uitzending gaan Nicolette van Dam, Vivian Slingerland en Patricia Paay barbecuen bij niemand minder dan volkszanger Frans Bauer.
Ook Harm-Jan de BBQ man is weer van de partij. Samen met hem gaan Vivian Slingerland, Koert-Jan de Bruin en Rick Brandsteder beurtelings langs bij onbekende landgenoten, die zich hebben aangemeld voor de ‘Ik kom bij je eten’- barbecue om iemand op een bijzondere manier te bedanken.
Zo wil een paarden-pensionhoudster de vrijwillige brandweer bedanken voor het uit de sloot halen van haar paarden en een man dankt zijn vriend en buurman voor het redden van zijn leven toen hij getroffen werd door een hartinfarct en de buurman hem reanimeerde.
Het beloven gedenkwaardige en gezellige etentjes te worden.
'Ik Kom Bij Je Eten' met Quinty Trustfull, van maandag 11 juli t/m vrijdag 26 augustus elke werkdag tussen 20.00 en 20.30 uur bij RTL 4.