dinsdag 26 april 2011

Thomas Berge bij Quinty Trustfull in Koffietijd: 'ik kijk graag naar Kim Holland'

Thomas Berge bij Quinty Trustfull in Koffietijd: 'ik kijk graag naar Kim Holland'
Thomas Berge is fan van 'Meiden van Holland', de p0rn0zender van Kim Holland. Vanochtend vertelde hij in het programma Koffietijd aan Quinty Trustfull dat hij sinds hij digitale televisie heeft, regelmatig naar de bloot zender kijkt.
 
De zanger was samen met Kim Holland, die het naakt kanaal oprichtte, te gast bij Quinty Trustfull en Loretta Schrijver in Koffietijd. De twee hadden elkaar nog niet eerder ontmoet, maar Thomas wist wel degelijk wat Kim in het dagelijks leven bezig houdt. 'Ik kijk graag naar Meiden van Holland', aldus de zanger. 'Maar ik moet eerlijk zijn, ik kijk niet lang hoor, ongeveer vijf minuten'.
Waarop presentatrice Loretta Schrijver de bal inkopte en lachend antwoordde: 'Ja, meer heb je zeker niet nodig!'.
Ondanks het Kijkwijzer-bord, dat speciaal voor Kim op tafel lag, vond mede-presentatrice Quinty Trustfull het onderwerp minder geschikt voor het vroege tijdstip en schakelde daarom snel over naar het volgende item.
 
Thomas Berge gaat niet voor acteercarrière
Thomas Berge staat liever op het podium, dan dat hij acteert. De zanger deed zijn bekentenis vanochtend in Koffietijd aan Quinty Trustfull.
De zanger was vorige week te zien in musical 'The Passion'. "Ik vond het heel moeilijk om te acteren. Ik ben natuurlijk een zanger, maar uiteindelijk was het wel heel bijzonder om daar wat lessen in te hebben. Het was wel heel leuk om te doen", aldus de zanger. Op de vraag van Quinty Trustfull of hij vaker zou willen acteren antwoordt Thomas: "Nee, ik vind het toch leuker om op het podium te staan."
Over zijn nieuwe single 'Mijn Woord' liet de zanger aan Quinty Trustfull los dat het niet over hem gaat. Wel heeft Thomas naar eigen zeggen een hele ontwikkeling doorgemaakt. "Ik weet nu goed wie ik ben en wat ik wil. Ik zit volgend jaar al tien jaar in het vak. In het begin kan je alleen maar zingen over luchtballonnen en sterren. Nu gaat het over heel andere zaken. Het voelt ook echt natuurlijk als ik op het podium sta."

zaterdag 23 april 2011

Henny Huisman wil naast Quinty Trustfull vaste invaller van Koffietijd worden

Henny Huisman wil graag naast Quinty Trustfull vaste invaller van Koffietijd worden.
Als het aan Henny Huisman ligt, wordt hij naast Quinty Trustfull vaste invaller voor het RTL 4-programma Koffietijd. Het voormalig kijkcijferkanon presenteerde maandag samen met Quinty Trustfull eenmalig het programma.
 
Aan ochtendkrant Spits laat Huisman weten dat Koffietijd best een vaste invaller kan gebruiken. 'Koffietijd past bij mijn leeftijd. En de zender ook, want ik heb achttien jaar van mijn carrière voor RTL gewerkt. Koffietijd van Quinty Trustfull is een pittig programma dat tweehonderd keer per jaar live wordt uitgezonden. Dan is het goed om iemand op de reservebank te hebben.'
De Soundmixshow-presentator benadrukt dat zijn optreden naast Quinty Trustfull voorlopig eenmalig is. Maar als hij de kans krijgt om terug te keren op de televisie, dan pakt hij die 'met zestien handen aan'.
Vorig jaar vertrok de presentator bij de EO en heeft sindsdien geen andere omroep gevonden. Hij presenteerde onder andere Henny zoekt god, Huize Huisman en Een van de acht.
Het was het idee van John de Mol himself om Henny Huisman te vragen om eens als presentator aan te schuiven in het RTL4-programma Koffietijd naast Quinty Trustfull, zo vertelt het voormalige kijkcijferkanon aan de vooravond van zijn debuut in de dagelijkse ochtendshow. Een groot compliment, vindt de 59-jarige televisiecoryfee, vooral omdat de mediatycoon volgens hem uit hetzelfde hout is gesneden als hij. "Ik mag dan bijna zestig zijn, ik heb nog lang geen zin om te stoppen met werken. Ik heb nu eenmaal een enorme drive. Dat gaat niet over. Mijn leven ís televisie. Tegen John zeg je toch ook niet: stop nou eens met al die tv-formats."
De voormalige Soundmixshow-presentator benadrukt dat zijn plotseling aangekondigde optreden voorlopig iets eenmaligs is. "We moeten eerst maar eens kijken hoe het gaat. Vooralsnog is het gewoon leuk." Toch laat hij doorschemeren wel geïnteresseerd te zijn in de rol van vaste invaller. "Koffietijd van Quinty Trustfull past bij mijn leeftijd. En de zender ook, want ik heb achttien jaar van mijn carrière voor RTL gewerkt." Andersom kan hij zich voorstellen dat het vaste presentatieduo hem wel kan gebruiken. "Het is een pittig programma, met tweehonderd keer per jaar live. Dan is het goed om iemand op de reservebank te hebben."
Dit voorjaar is hij onder meer te zien als gastprestentator in de Comedytrain met Jan Jaap van der Wal en als deelnemer in Ik Hou Van Holland. Tussen de bedrijven door werkt hij ‘samen met een paar mensen’ aan een geheimzinnig televisieproject waar hij nog niets over kwijt wil. "Ik kan alleen zeggen dat het over iets gaat, dat mensen nu echt bezighoudt." Mochten deze plannen hem een kans geven om zichzelf opnieuw in het Nederlandse tv-landschap naast Quinty Trustfull te vestigen, dan zou hij die zeker grijpen. Vastberaden: "Met zestien handen."

zondag 17 april 2011

Henny Huisman en Quinty Trustfull gaan samen pottenbakken in Koffietijd

Henny Huisman en Quinty Trustfull gaan samen pottenbakken in Koffietijd.
Maandag heeft het RTL 4-ochtendprogramma 'Koffietijd' voor één dag een nieuw gezicht: Henny Huisman. Samen met Quinty Trustfull praat hij een uur lang de kijker bij en ontvangen zij bekende gasten in de dagelijkse show.
Zo schuift presentator Arie Boomsma, de meest begeerde vrijgezel van dit moment, aan. Ook reporter Lauren Verster komt langs. Zij vertelt over de gevaarlijke missies die zij onderging voor haar nieuwe programma.
Henny Huisman laat verder aan Quinty Trustfull zien hoe het met zijn kunstzinnige kant is gesteld, hij gaat namelijk pottenbakken. Tot slot krijgt de kijker tips waar je nu nog de goedkoopste vakantie voor déze zomer kan boeken.
Henny Huisman is dus weer terug op RTL. Maandagochtend schuift de geroutineerde presentator aan naast Quinty Trustfull in Koffietijd.
Dit vertelde een opgelaten Henny Huisman zondagavond aan tafel in Life4You. “Als er iemand bijvoorbeeld ziek is, dan moet er iemand zijn om in te vallen. André van Duin heeft het ook wel eens gedaan.”
Henny zal samen met Quinty Trustfull gasten als Arie Boomsma en Lauren Verster ontvangen en er is zelfs nog tijd voor Henny om zijn kunstzinnige kant te laten zien, hij gaat namelijk pottenbakken.
Ondanks zijn onschatbare ervaring en zijn meervoudige succes in het verleden, is Henny Huisman toch een beetje zenuwachtig voor zijn rentree. “Het geeft toch een soort van spanning. Er kijken gewoon een hoop mensen morgen. Maar bovenal, Ik vind het leuk om televisie te maken, het zit gewoon in mijn bloed.”
Eerder deze maand maakte presentatrice Quinty Trustfull nog bekend niet om niet uit de kleren te gaan voor het blootblad Playboy.
Quinty Trustfull (39) heeft nog niet officieel 'nee' gezegd tegen hoofdredacteur Jan Heemskerk, maar in 100% NL Magazine onthult ze: "Ik ga het niet doen". Zanger Jeroen van der Boom, die ook heeft meegewerkt aan het interview, is verbaasd: "Net voordat je 40 bent, alles zit nog strak en je ziet er hartstikke mooi uit! Ook naakt."
De brunette heeft wel veel leuke reacties gekregen. Ook haar partner Orlando zag er de humor wel van in om bloot te poseren.
Onlangs was de hoofdredacteur van het blootblad te gast in Koffietijd en vroeg hij aan Quinty Trustfull of ze naakt wilde poseren voor de cover. De presentatrice stond eerst met haar mond vol tanden.
Nu het concurrerende KoffieMax van Myrna Goossen in zomerstop zit, kunnen de kijkcijfers van koffietijd wel eens exploderen.
 
Het vrolijke ochtendmagazine Koffietijd met Quinty Trustfull iedere werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur bij RTL 4.

vrijdag 1 april 2011

Gordon voor Quinty Trustfull aan de slag als stylist in Eigen Huis en Tuin

Gordon gaat aan de slag als stylist in het RTL 4-programma Eigen Huis en Tuin van presentatrice Quinty Trustfull. In de afleveringen op 2 en 9 april zal te zien zijn hoe de zanger het huis van de hippe, Koreaanse kandidate Suk Jin herinricht.
“Ik vind het onwijs leuk dat ik hiervoor ben gevraagd. Ik heb gevoel voor styling en het inrichten van ruimtes. Zo doe ik ook altijd de styling van mijn eigen woning en heb ik samen met anderen de styling van de Toppers en Los Angeles The Voices gedaan“, zo laat Gordon maandag weten.
Suk Jin heeft haar eerste appartement gekocht in Utrecht en wilde haar woonkamer graag wat meer glamour geven. “Het was nog een hele uitdaging aangezien de ruimte niet heel groot was, maar het resultaat is spectaculair geworden en nog belangrijker; Suk Jin is er heel blij mee.”
Eigen Huis en Tuin met Quinty Trustfull is elke zaterdag om 18.05 uur te zien op RTL 4.
Gordon wil niet vaker in Eigen Huis en Tuin
Gordon is niet van plan om vaker aan de slag te gaan als interieurstylist van Eigen Huis en Tuin van Quinty Trustfull. Op 2 en 9 april zal in het RTL 4-programma eenmalig te zien zijn hoe de zanger het huis van een Koreaanse vrouw inricht, en daar blijft het ook bij.
 
“Ik ga het niet vaker doen. Daar heb ik toch allemaal geen tijd voor. Ik vond het heel leuk om te doen en ik vind Quinty Trustfull heel leuk, en die heerlijke Thomas. Maar het is eenmalig“, vertelde de entertainer woensdag op Radio 538.
Quinty Trustfull vroeg Gordon voor de klus. “Quinty Trustfull had mij gevraagd of ik een keer een huis wilde inrichten voor iemand. Ze is namelijk helemaal weg van mijn huis. Ze komt hier vaak. Toen hebben ze iemand gevonden bij wie ik dat kon doen. Het was een heel schatting Koreaans vrouwtje.”
De opnames zijn vorige week afgerond. “We zijn er een paar dagen mee bezig geweest. Het is heel gaaf geworden. Ze heeft me ook helemaal de vrije hand gegeven. Het ziet er spectaculair uit.  Ik heb een hele wand gemaakt van koper. Ze kon geen koper vinden voor het huis, dus ik heb haar geholpen.”
Gordon is niet van plan om zijn tv-werk op te geven voor het beroep van binnenhuisarchitect in het programma van Quinty Trustfull. “Het is niet de bedoeling dat mensen me nu gaan bellen om in te richten.”