zondag 20 februari 2011

Quinty Trustfull met veel andere Bekende Nederlanders in Gooische Vrouwen film

Quinty Trustfull met veel andere Bekende Nederlanders in Gooische Vrouwen film.

Gooische Vrouwen, de film, krijgt een cast vol met BN’ers. Naast de vaste cast uit de serie maken veel bekende Nederlanders hun opwachting in de film die het vervolg is op het TV-succes Gooische Vrouwen. Onder anderen Jeroen van Koningsbrugge (Draadstaal en Neonletters), René Froger, Remko Vrijdag (Vliegende Panters, Into the Woods), Loes Luca (Ja Zuster, Nee Zuster), Loretta Schrijver & Quinty Trustfull (Koffietijd), Paul Groot (Koefnoen) en Monic Hendrickx (Penoza) spelen een rol in de film.

Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk zijn ook in de film de vier vrouwen uit ‘t Gooi. De mannencast bestaat uit Peter Paul Muller, Leopold Witte, Daniel Boissevain, Derek de Lint, Alex Klaasen en Marcel Musters. Eerder werd al bekend dat ook Koen Wauters een rol in de film speelt. Gooische Vrouwen de film gaat dus verder waar de TV-serie is geëindigd.


Gooische Vrouwen de film is vanaf maart 2011 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Eerder vertelde Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull al, dat ze graag een rol zou bemachtigen in de nieuwe Gooische Vrouwen-film. “Dit is geen open sollicatie, hoor, maar het lijkt mij enig om daar een rol in te hebben. Ik zal zeker geen nee zeggen als ik word gevraagd“, vertelt ze in Mikro Gids. Quinty Trustfull is naar eigen zeggen een groot fan van Gooische Vrouwen. “Toen ik hoorde dat er een film komt van Gooische Vrouwen, riep ik meteen: o, fantastisch! Het is zo grappig en over the top leuk en goed neergezet, subliem.“

In het Gooi verlopen de levens van vier vriendinnen alles behalve soepel. De dames besluiten op vakantie te gaan.
De film gaat verder waar de TV-serie is geëindigd. De vier vrouwen zijn allemaal hun eigen kant op gegaan. Hun levens verlopen echter alles behalve soepel. De dames besluiten dat ze hard toe zijn aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk, waar ze zich realiseren hoe belangrijk hun vriendschap is. Samen staan ze sterk en proberen ze alles om de problemen thuis op te lossen.

Cast: Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Lies Visschedijk en Susan Visser. In de film worden veel bijrollen vervuld door bekende Nederlanders, waaronder Jeroen van Koningsbrugge, René Froger, Remko Vrijdag, Loes Luca, Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Paul Groot en Monic Hendrickx.

zondag 13 februari 2011

Loretta Schrijver en Quinty Trustfull vragen in Koffietijd op de Huishoudbeurs in de RAI te Amsterdam een gigolo het hemd van het lijf

Loretta Schrijver en Quinty Trustfull vragen in Koffietijd op de Huishoudbeurs in de RAI te Amsterdam een gigolo het hemd van het lijf.
 Komende week komt het RTL 4-ochtendprogramma Koffietijd de hele week vanaf de Huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam. Elke dag ontvangen Quinty Trustfull en Loretta Schrijver gasten aan de speciale Koffietijd-tafel en kookt kok Caspar voor hen en voor het publiek. Te gast zijn onder anderen Ron Brandsteder, Tatjana, Bennie Jolink, Roxeanne Hazes en Wolter Kroes.
Maandag wordt de week op de Huishoudbeurs afgetrapt met een speciale Valentijnsuitzending. Hierin schuift onder meer een gigolo aan bij Quinty Trustfull en Loretta Schrijver en zij vragen hem het hemd van het lijf. Men komt van hem alles te weten over gigolo’s.
Afgelopen week nog vroeg de hoofdredacteur van de Playboy aan Quinty Trustfull om naakt te komen poseren voor zijn blootblad.
Hoofdredacteur Jan Heemskerk van de Playboy was op bezoek in het tv-programma Koffietijd. De presentatrices Quinty Trustfull en Loretta Schrijver vroegen aan hem wie hij nog graag naakt  in zijn blad zou willen hebben. Waarop Jan Heemskerk antwoordde: "Wanneer kom jij eens langs, Quinty? De meisjes van koffietijd, dat lijkt me leuk."
Trustfull reageerde verlegen op de directe vraag van de hoofdredacteur. "Je vraagt me nu?" stamelde Quinty. Trustfull wilde snel verder gaan met het programma, maar collega Loretta wilde weten of Quincy het ook zou doen. "Nog niet", antwoordde Trustfull. Quinty zei geen nee, wellicht zien we de knappe brunette binnenkort naakt in de Pl@yboy.

De koffieoorlog tussen Koffietijd en KoffieMax lijkt hiermee op een kookpunt te komen. Afgelopen week liet Paul de Leeuw in zijn Madiwodovrijdagshow nog oude naakt foto's van KoffieMax presentatrice Myrna Goossen zien.
Deze week komt Koffietijd dus de hele week vanaf de Huishoudbeurs in de RAI. Maandag wordt de week op de Huishoudbeurs afgetrapt met een speciale Valentijnsuitzending. Hierin schuift onder meer een gigolo aan bij Quinty Trustfull en Loretta Schrijver en zij vragen hem letterlijk het hemd van het lijf.
Uitzending Koffietijd met Quinty Trustfull en Loretta Schrijver: RTL 4, elke werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur.

vrijdag 11 februari 2011

Quinty Trustfull uit de kleren? Krijgt live in Koffietijd aanbod van mannenblad

Quinty Trustfull heeft een aanbod gekregen om uit de kleren te gaan voor een mannenblad. Hoofdredacteur Jan Heemskerk was vrijdag te gast bij Koffietijd, waar hij vroeg wanneer de 39-jarige presentatrice nou eens wilde poseren voor het blootblad.

Trustfull wist zich niet echt raad met het verzoek, de hotte Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull (39) stond met haar mond vol tanden toen hoofdredacteur Jan Heemskerk haar vroeg om naakt te poseren in Playboy.

Het presentatieduo Quinty Trustfull en Loretta Schrijver vroeg wie Jan Heemskerk graag nog eens bloot in zijn blad zou willen hebben. "Wanneer kom jij eens langs, Quinty? De meisjes van Koffietijd, dat lijkt me leuk", antwoordde hij. "Je vraagt mij nu?", stamelde Quinty Trustfull.

Trustfull voelde zich zichtbaar oncomfortabel door het verzoek van haar tafelgast. "Zullen we doorgaan naar het volgende onderwerp?", riep Quinty Trustfull nog. "Je geeft nu geen antwoord?", vroeg Loretta Schrijver aan haar collega. "Nog niet", luidde Quinty Trustfulls reactie.

De presentatrices van Koffietijd verslikten zich dus ternauwernood niet in hun verse koffie als tafelgast Jan Heemskerk vrijdagochtend de “meisjes van koffietijd” aanbiedt om naakt te poseren in zijn mannenblad. Op de vraag van het duo wie Jan zelf nog eens naakt in zijn blad wil zien antwoordt de hoofdredacteur: “nu ik er toch ben ga ik het gewoon vragen, waarom jij niet Quinty Trustfull? De meisjes van Koffietijd, ik zie het helemaal voor me!”

De fantasie van Jan Heemskerk slaat dan op hol en de duidelijke ongemakkelijk voelende Quinty Trustfull weet niet waar ze het zoeken moet. Het voormalig fotomodel wil zo snel mogelijk een nieuw onderwerp aansnijden, maar collega Loretta Schrijver neemt hier geen genoegen mee: "Je geeft nu geen antwoord?". "Nog niet" luidt de reactie van Quinty Trustfull.

Het  antwoord was dus geen 'nee'. Wellicht dat we de presentatrice dus binnenkort bloot kunnen zien in het blad samen met de ander RTL coryfee weervrouw Helga van Leur, die al eerder een aanbod kreeg!

Of Loretta Schrijver ook van de partij zal zijn als ‘de meisjes van Koffietijd’ is vooralsnog onbekend.

Vele bekende Nederlandse vrouwen hebben naakt al op de de cover gesierd van de Pl@yboy. Quinty Trustfull heeft hier nog geen ervaring in, maar ze heeft dus nu wel een aanbod gehad om uit de kleren te gaan.

De volgende bekende Nederlandse vrouwen gingen Quinty Trustfull al voor:

    * Aukje van Ginneken (december 2003)
    * Belinda Meuldijk (maart 1992)
    * Bettine Vriesekoop (juli 1995)
    * Birgit Schuurman (december 2010)
    * Bridget Maasland (mei 2006)
    * Daphne Deckers (januari 1998)
    * Do (december 2008)
    * Esmarel Gasman (oktober 2007)
    * Froukje de Both (december 2001 en juni 2002)
    * Georgina Verbaan (december 2004)
    * Heleen van Royen (december 2006)
    * Isa Hoes (mei 1997)
    * Jerney Kaagman (mei 1983)
    * Josefine van Asdonk (1998)
    * Julia Samuel (maart 1999)
    * Katja Schuurman (oktober 2002 en mei 2004)
    * Kelly van der Veer (februari 2002)
    * Klarissa Patijn (juni 2003 en juli 2004)
    * Leontien Ceulemans (februari 1991)
    * Leontine Ruiters (februari 1997)
    * Lieke van Lexmond (december 2007 en oktober 2008)
    * Manuela Kemp (april 2000)
    * Marian Mudder (november 1999)
    * Myrna Goossen (april 1998)
    * Nicolette Kluijver (april 2010)
    * Patricia Paay (1984, 1996, december 2009)
    * Rachel ter Horst (december 1993, januari, juli 1994, december 1994, april 1995, december 1999 en oktober 2001)
    * Rebecca Loos (januari 2006)
    * Robine van der Meer (juni 2003)
    * Sonja Silva (januari en november 2003)
    * Tanja Jess (december 2000 en januari 2001)
    * Tatjana Simic (december 1987, juni 1990, mei 1991, augustus 1992, november 1993, augustus 1995, november 1995, november 1996 en februari 1999)
    * Tonny de Jong (maart 2002)
    * Touriya Haoud (juni 2005)
    * Valerie Zwikker (juli 2005)
    * Viola Holt (december 1984)


maandag 7 februari 2011

Quinty Trustfull aan het Kerstshoppen in Londen: Over billen en meer…

“Heb jij een bold, een demi of een slight?” Het is dé vraag die gesteld wordt tussen onder andere Quinty Trustfull, Fajah Lourens, Gigi Ravelli en Marly van der Velden. Ze hebben het, zoals doet vermoeden, echter niet over de nieuwste mobiele telefoon, maar over een spijkerbroek.  
Quinty Trustfull, Fajah Lourens, Gigi Ravelli en Marly van der Velden zijn tijdens een dagje kerstshoppen in Londen beland bij de Levi’s Store op Regent Street…

De broek waar Quinty Trustfull heel benieuwd naar is, is de Curve ID. Een broek die door Levi’s ontwikkeld werd op basis van onderzoek onder zo’n 60.000 vrouwen.
 
Hieruit is gebleken dat de meeste vrouwen te scharen zijn onder drie verschillende lichaamstypes, die weer gelijk staan aan 80% van de vrouwen ter wereld. 80% kans dus dat jij jouw ‘match made in heaven’ onder de spijkerbroeken vindt.

Glenn Balak van Levi’s legt het Quinty Trustfull uit, terwijl een medewerker van de winkel ondertussen de ‘billen’ van de dames opmeet. Hieruit blijkt dat van deze groep dames toch de meesten de Bold Curve nodig hebben.
 
Bijna iedereen is enthousiast en gaat voor een skinny jeans, want de drie types zijn verkrijgbaar in skinny, straight en flare en ook nog eens in verschillende kleuren.
 
Na allemaal een broek te hebben uitgezocht, het resultaat op de foto te hebben gezet en te hebben geluncht, wordt het tijd om verder te gaan kerstshoppen. Hierbij blijken onder de dames shops als GAP, Topshop, Primark en Abercrombie & Fitch favoriet. Marly maak je vooral blij met de vintage stores. Zij en Gigi maken (en verkopen) overigens geweldig leuke oorbellen, waar we je binnenkort meer over zullen vertellen.

Londen is dit weekend enorm druk. Ook niet vreemd natuurlijk zo twee weken voor kerst. Het is duwen, trekken, ontwijken en vooral enorm lang wachten voor de winkels en de kassa’s. Ongelofelijk maar waar, voor winkels als Hamley’s, Pandora, ugg en Abercrombie & Fitch moet je buiten een rij trotseren om uiteindelijk na lange tijd pas naar binnen te kunnen gaan en je geld uit te geven.
 
Hier helpt zelfs geen VIP-status van Quinty Trustfull bij! Moe, maar voldaan en gewapend met hun kerstaankopen, stappen de dames Quinty Trustfull, Fajah Lourens, Gigi Ravelli en Marly van der Velden in de bus naar Hotel Verta, om zich op te maken voor ‘a night in town’.