vrijdag 19 november 2010

Quinty Trustfull wint Beau Monde Cover Girl Award 2010!


Quinty Trustfull heeft donderdagavond tijdens de Beau Monde Awards de Cover Girl Award gewonnen!

De knappe presentatrice versloeg 'concurrentes' Chantal Janzen en Kim Feenstra, meldt RTL Boulevard.

Het awardsgala vindt jaarlijks plaats in het Amstelhotel in Amsterdam. Ook Monique Smit, Lauren Verster en Monique Collignon strijden om een award, zij werden voor het tijdschrift omgetoverd tot respectievelijk Britney Spears, Cameron Diaz en prinsen Maxima en maken kans op de Make Over Award.

Ook Daniëlle Oerlemans in de prijzen gevallen tijdens de Beau Monde Awards.

Daniëlle versloeg Stacey Rookhuizen en Nikkie Plessen die beiden ook waren genomineerd voor de Style Award.

Verder gingen dus Quinty Trustfull en Monique Smit met een prijs naar huis. Quinty won de Cover Girl Award terwijl de Volendamse de Make Over Award won. Monique won de prijs voor haar omtovering tot popprinses Britney Spears.

Lauren Verster werd omgetoverd tot Cameron Diaz, Monique Collignon tot prinses Máxima en Monique Smit ging heel even door het leven als Britney Spears.

Danielle Oerlemans won de Beau Monde Style Award.

Daniëlle Oerlemans is in het Amstel Hotel in Amsterdam verkozen tot stijlvolste glamourvrouw van Nederland. Tijdens de jaarlijkse Beau Monde Awards werden verder prijzen toegekend aan de beste Cover Girl van het tijdschrift en aan de meest geslaagde metamorfose.

"Wat een spanning rondom zo'n avond zeg", reageerde Danielle Oerlemans. "Maar ik ben trots dat ik van die andere twee fantastische dames heb gewonnen." Voor de Style Award waren ook Stacey Rookhuizen en Nikkie Plessen in de race.

Monique Smit, die deze week tante werd van Emma, kreeg de award voor meest geslaagde Make Over. Zij kroop voor een fotoreportage in de huid van Britney Spears. "Ik had tijdens de shoot ook echt het gevoel dat ik veranderde in Britney", zei Smit.

Quinty Trustfull werd door de lezeressen van Beau Monde benoemd tot mooiste covermodel. Vorig jaar vielen Lieke van Lexmond, Irene Moors en Kim Feenstra in de prijzen.

maandag 1 november 2010

Wint Quinty Trustfull de Cover Girl Award op jaarlijkse Beau Monde Awards gala?


Wint Quinty Trustfull de Cover Girl Award op jaarlijkse Beau Monde Awards gala? Dat is de grote vraag.

Nikkie Plessen, Daniëlle Oerlemans en Stacey Rookhuizen maken dit jaar kans op de Beau Monde Style Award. Tijdens de jaarlijkse Beau Monde Awards worden ook prijzen toegekend aan de beste Cover Girl van het tijdschrift en aan de meest geslaagde metamorfose.

Chantal Janzen, Quinty Trustfull en Kim Feenstra zijn genomineerd voor de Cover Girl Award. Monique Smit, Lauren Verster en Monique Collignon strijden om de Make Over Award.

Smit veranderde in Britney Spears, Verster werd omgetoverd tot Cameron Diaz en Collignon werd gefotografeerd als prinses Máxima.

Lezeressen kunnen stemmen op hun favoriet. De winnaressen worden 18 november bekendgemaakt in het Amstel Hotel in Amsterdam. Vorig jaar vielen Lieke van Lexmond, Irene Moors en Kim Feenstra in de prijzen.

Lieke van Lexmond, Kim Feenstra en Irene Moors waren in 2009 in de prijzen gevallen tijdens de Beau Monde Awards in het Amstel Hotel in Amsterdam. Lieke van Lexmond won de Beau Monde Style Award, voor de stijlvolste glamourvrouw van het jaar.


Zij liet hiermee Daphne Deckers en Nicolette van Dam ver achter zich. Irene won de Beau Monde Cover Girl Award. Model Kim Feenstra kreeg de Beau Monde Make Over Award. Voor een sexy bijna naakt fotoshoot van het glamourtijdschrift kroop Feenstra in de huid van topmodel Hilary Rhoda. De lezeressen verkozen deze make-over boven die van Heleen van Royen (Teri Hatcher) en Inge Ipenburg (Vivienne Westwood).

Er werden in totaal tienduizend stemmen uitgebracht. Bekend Nederland had voor deze uitreiking, die vooral beroemd is vanwege de glamouroutfits en hapjes en drankjes, alles wat glittert uit de kast getrokken. Het thema voor de avond was namelijk ‘Diamond Princess’. Lieke van Lexmond verscheen dan ook als een echt prinsesje met een kroontje.

Stemmen op Quinty Trustfull voor de Cover Girl Award kan nog steeds op de website van Beau Monde, dus allemaal snel stemmen op ons aller Quinty!