woensdag 29 december 2010

Quinty Trustfull in bikini met extra Koffietijd nieuwjaarsduik

Quinty Trustfull in bikini met extra Koffietijd nieuwjaarsduik!

Nu de nieuwjaarsduik niet door dreigt te gaan vanwege de slechte weersomstandigheden, heeft Koffietijd een speciale duik in het leven geroepen.

Iedereen die liever een duik neemt in het warme zwembad van de Koffietijd-villa in plaats van te staan verkleumen op het strand van Scheveningen, kan zich hiervoor opgeven. Presentatrice Quinty Trustfull snapt dat heel goed. "De kans op onderkoeling is heel groot voor mensen. Het is gewoon gevaarlijk", vertelt ze. "Wij hebben in ons zwembad geen last van de kou en de onderkoeling. Misschien ga ik ook duiken. In bikini. Ik zal er over nadenken."

Quinty Trustfull en Loretta Schrijver komen zaterdag met een extra aflevering van Koffietijd om het nieuwe jaar in te luiden.

De nieuwjaarsduik dreigt in het water te vallen door het koude weer, maar liefhebbers hoeven niet te treuren: iedereen kan zich opgeven voor een duik in het verwarmde zwembad van de Koffietijd-villa in Eemnes.

Mensen die dus graag een nieuwjaarsduik zouden nemen in een verwarmd zwembad kunnen terecht in de Koffietijd-villa. Kijkers krijgen namelijk de kans om daar zaterdagochtend een duik te nemen samen met Quinty Trustfull.

Op 1 januari wordt namelijk een extra aflevering van het programma uitgezonden, ter ere van het nieuwe jaar. Het is niet duidelijk of presentatrices Quinty Trustfull en Loretta Schrijver zelf ook meedoen. 'Misschien ga ik ook duiken. Ik zal erover nadenken', aldus de 39-jarige Quinty.

Liefhebbers kunnen zich via de website van de show aanmelden. De beste kandidaten mogen een bezoekje brengen aan de villa in Eemnes, die ooit dienst deed als decor voor realitysoap De gouden kooi.

Koffieoorlog barst los: Koffiemax vs Koffietijd

De dagelijkse ochtendshow Koffietijd heeft er een 'koffieconcurrent' bij. Sinds kort kan de kijker ook afstemmen op Koffie MAX op dezelfde tijd als Koffietijd.

Koffietijd begint om 10:00 bij RTL 4 met Loretta Schrijver en Quinty Trustfull. Tien minuten later begint Koffie MAX op Nederland 1 met Myrna Goossen.

Koffietijd kwam maandag live uit het kasteel van André Rieu in Zuid-Limburg. Gasten waren Onno Hoes en zanger Jan Smit.

Koffie MAX trapte af met de begintune van Anita Meyer. Myrna Goossen wordt elke uitzending bijgestaan door een vast panel van experts, zoals royaltykenner Jeroen Snel, huisarts Ted van Essen, filmkenner René Mioch en Klaas de weerbaas.

Op 20 december ging het ochtendprogramma van MAX van start: 'KoffieMAX'. Een dagelijks live programma om de dag goed mee te beginnen. Presentatrice Myrna Goossen bespreekt met haar gasten de actualiteiten en gevarieerde onderwerpen.

Iedere dag wordt er iemand in het zonnetje gezet, omdat hij of zij dit echt verdient. Nieuws uit de regio, een metamorfose, een panel dat de nieuwste gadgets test, medische tips, uit-tips voor het weekend en ook recepten zullen niet ontbreken.

Myrna wil de kijker gezelligheid en ontspanning bieden: 'Mijn doel is dat mensen denken: hé wat een fijne dag is het vandaag. Ik wil mensen graag een goed gevoel geven, en dat kan met dit programma!' Of ook Myrna Goossen in bikini of badpak het zwembad induikt, staat nog in de sterren.

'KoffieMAX' wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 1. Het programma begint om 10.15 uur en duurt tot 11.30 uur. Om 11.00 uur wordt 'KoffieMAX' kort onderbroken voor het 'NOS Journaal'.

Bas Westerweel zal niet meer te zien zijn in het tv-programma Koffietijd.

De presentator was de vaste vervanger van Quinty Trustfull, maar die taak zal Pernille La Lau nu op zich nemen, meldt Shownieuws.

RTL zou liever hebben dat het ochtendprogramma door twee vrouwen wordt gepresenteerd. Met het talent van Bas heeft het ontslag niets te maken, meldt de zender.

Bas haalde twee weken geleden het nieuws door zijn scheiding van Babette van Veen, die de breuk op Twitter bekendmaakte. De presentator is inmiddels weer gelukkig met een andere vrouw.

Loretta Schrijver trekt zich niet veel aan van het feit dat De Telegraaf haar passé vindt. De krant heeft woensdag een lijst gepubliceerd met BN’ers die ‘in’ en ‘uit’ zouden zijn. Loretta Schrijver is ‘uit’. “Ik kijk in die krant, ik kijk naar het lijstje ‘uit’, maar ik lách erom“, vertelt de tv-presentatrice. “Want weet je in welk gezelschap ik verkeer? Matthijs van Nieuwkerk, Carice van Houten, Doutzen Kroes, Wendy van Dijk, Albert Verlinde. Ze zijn allemaal uit. Ik zou nooit meer in een ander lijstje willen.”

Koffietijd-collega Quinty Trustfull begrijpt niets van Schrijvers positionering in de ‘in of uit’-lijst. “Ik ben er eigenlijk een beetje boos over. Ik ben er niet blij mee. Mijn Loretta staat bij ‘uit’. Dat is toch belachelijk?”

“Dus, wat is de conclusie? Uit is in. Ik vind het een eer“, besluit Loretta Schrijver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten