vrijdag 20 november 2009

Quinty Trustfull op galapremière Komt Een Vrouw Bij De Dokter


De première van de film van de film Er Komt een Vrouw bij de Dokter! was bijna een on-Nederlands tafereel. Het leek een ware Hollywood-première voor dit debuut van Reinout Oerlemans! Met Quinty Trustfull die de show stal in haar sexy jurk met diepe decolleté.

Voor de premièreavond in Tuschinski van de film Er komt een vrouw bij de dokter naar het gelijknamige boek van Kluun, koos hoofdrolspeelster Carice van Houten voor een Nederlandse ontwerper.

Mart Visser ontwierp een helderblauwe zijden chiffon, strapless avondjurk met Swarovski stenen voor deze gala-avond.

"De eenvoud van de avondjurk zorgt ervoor dat de aandacht tijdens de première naar haar gezicht zal gaan: het karakter maakt de actrice. En dat is wat ik ook graag wil onderstrepen met mijn werk," aldus de ontwerper. Of de creatie van Quinty Trustfull ook van Mart was, is niet geweten.

De film naar het gelijknamige boek van Kluun lijkt al op voorhand een groot succes. Tientallen Bekende Nederlanders, zoals Gerard Joling met zijn nieuwe kale look, Estelle en Ruud Gullit, Kane, Quinty Trustfull en natuurlijk Kluun, kwamen opdraven om de film voor de allereerste keer te zien.

Bij de galapremière van Komt Een Vrouw Bij De Dokter in het Amsterdamse Tuschinski waren ook zakdoekjes nodig. Volgens de genodigden een teken dat het regiedebuut van Reinout Oerlemans geslaagd is.

"Je voelde de emoties in de zaal. Dat is waar je het voor doet", zegt de regisseur opgelucht. “Je moet na afloop over zo'n film willen praten."

"Hij heeft het boek recht gedaan", concludeert schrijver van het verhaal Kluun. Na afloop van de film valt hij Oerlemans in de armen. "Dit schept een band."

De schrijver van de bestseller vindt nog altijd het boek beter, maar is desalniettemin tevreden. "In het boek is meer ruimte voor nuance en om de psyche van de karakters verder uit te diepen. Maar de film is oprecht en integer. En er wordt goed geacteerd."

Voor zowel Kluun als Reinout Oerlemans was het een spannende avond. Voor de televisieproducenten oud-soapster was het zijn eerste film als regisseur en Kluun zag nooit eerder dat een van zijn boeken werd verfilmd. Bovendien was het boek gebaseerd op zijn eigen levensverhaal.

Maar Quinty Trustfull en Carice van Houten stalen de show tijdens deze galapremière van Komt Een Vrouw Bij De Dokter.







dinsdag 3 november 2009

Eigen huis en tuin presentatrice Quinty Trustfull en Sneeuwwitje onthullen Magische Sneeuwwitje Toverspiegel


Zaterdag 31 oktober zullen Eigen huis en tuin presentatrice Quinty Trustfull en Sneeuwwitje in Amsterdam de Magische Sneeuwwitje Toverspiegel onthullen. Een Spiegel die, als je ervoor gaat staan, jou vertelt of je een van de dwergen bent of de afschuwelijke heks. De foto van deze transformatie kun je later downloaden op www.disney.nl/dvd.

Ook onthult Quinty Trustfull de Toverspiegel de mooiste fragmenten uit Walt Disney’s eerste, met een Oscar bekroonde, Disney Classic Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. Bovendien wordt iedereen verleid tot het eten van een appel. De nieuwe Rubens-appel wordt gratis aan alle Sneeuwwitje-bewonderaars uitgedeeld. Kun jij de Toverspiegel en deze appel weerstaan? De Magische Toverspiegel staat vanaf 11.30 uur opgesteld in de etalage van Peek & Cloppenburg, Dam 20, Amsterdam.

De festiviteiten van Quinty Trustfull rondom de Magische Sneeuwwitje Toverspiegel bij Peek & Cloppenburg in Amsterdam vinden plaats ter ere van de historische première van Disney’s 1ste met een Oscar bekroonde Classic Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen als 2-Disc Diamond Blu-ray Edition en 2 Disc DVD. Rubens® is een appel met een blije rode blos, met karakteristieke donkere strepen en een groengelige grondkleur. Zijn afkomst is uitstekend: zijn vader is Elstar, zijn moeder is Gala.

Rubens® heeft het sprankelende frisse aroma van zijn vader, terwijl de lekkere zoete smaak duidelijk van moederszijde komt. Op de fruitschaal houdt Rubens® beduidend langer zijn volle smaak en brosse, krokante vruchtvlees. Dat zit eenvoudig in z'n natuur. Zijn naam is afkomstig van het Latijnse woord 'rubens', dat rood betekent. Quinty Trustfull presenteert het geheel.