vrijdag 28 augustus 2009

De dieren van RTL presentatrice Quinty Trustfull


DierZ gaat elke week langs bij een BN-er en zijn of haar dier(en). In aflevering 4 maken we kennis met de dieren van RTL presentatrice Quinty Trustfull.

Quinty Trustfull is opgegroeid in Amsterdam, waar haar ouders een soort privékinderboerderij hadden, midden in De Pijp. Ze hadden onder andere geiten, kippen, konijnen en cavia’s. Ook als volwassene wordt Quinty omringd door dieren. Zij, haar man Orlando en hun twee kinderen Moïse en Kayne hebben zes kippen, vijf konijnen, twee katten en een hamster.

De RTL-presentatrice heeft dus heel haar leven al dieren om zich heen. “Ik vind dieren zo gezellig. Ik zei tegen Orlando dat kippen zo leuk zijn voor mijn dochter, maar eigenlijk wilde ik ze stiekem zelf. Ik word helemaal rustig van de kippen, zelf ben ik namelijk nogal druk.”

Quinty Trustfull’s favoriete dier was Wasabi, een konijn dat dacht dat hij een kat was. Wasabi was opgevoed door de katten. Hij lag bij ze in de mand, at als zij aten en werd door hen gewassen.

Op een nacht hoorde Quinty een afgrijselijk gegil. Het enige wat ze van Wasabi terugvond was een plukje wit haar. Het arme dier was het slachtoffer geworden van een vos…

maandag 3 augustus 2009

Quinty Trustfull: Biografie van 'Ik kom bij je eten' ster K1 Boxing wereldkampioen


Quinty Trustfull werd geboren op 6 oktober 1971 in Amsterdam. Quinty is getrouwd met ex-profvoetballer Orlando Trustfull. Ze hebben 2 kinderen.

Na de Havo en een horecadiploma ging Quinty Trustfull aan de slag als sexy bikini en badpak model. Ook was zij catering- en hotelmanager. Sinds november 1993 werkt Quinty als omroepster bij Veronica.

Zij heeft programma's gepresenteerd als de 'Nationale Tele Loterij', 'Veronica's Voetvolley', 'Hillywood', 'Baby TV' en 'Wannahaves'.

In 2002 stapte Quinty Trustfull over naar SBS6. Quinty verschijnt regelmatig in tijdschriften als babe en 'gezicht' van dure Balmain horloges.
Bij de tweede versie van 'Dancing with the Stars' werd Quinty tweede.

Momenteel maakt Quinty Trustfull furore in het RTL programma 'Ik kom bij je eten'.
Zo ging ze op bezoek bij een K1 boxing wereldkampioen.