zaterdag 27 juni 2009

Quinty Trustfull, Anita Witzier, Nikkie Plessen, Inge de Bruin, Marleen Veldhuis 'Battle of the Stars'



Nieuwe RTL 4-show op donderdag: sporten met sterren, The Battle of the Stars

Quinty Trustfull gaat voor RTL 4 het programma Battle of the Stars presenteren, waarin bekende Nederlanders het op sportief gebied tegen elkaar opnemen. Dat meldt een zegsvrouw van RTL.

In de eerste aflevering gaan presentatrices Anita Witzier en Nikkie Plessen de strijd met elkaar aan in het zwembad. Anita Witzier in badpak krijgt hierbij Marleen Veldhuis als coach toegewezen.

Nikki Plessen
in bikini zal onder leiding van Inge de Bruin de juiste slag onder de knie proberen te krijgen, laat RTL vandaag weten.

Elke week maken twee BN’ers zich op voor een pittige competitie in steeds een andere sport, zoals wielrennen, paardrijden, hardlopen, zwemmen, schaatsen, hockey, judo en tennis.

“Nadat de twee dames door Quinty Trustfull zijn geïnformeerd in welke sport zij gaan schitteren, krijgen ze allebei één week de tijd om naar hun doel toe te werken en zich op de grote wedstrijd voor te bereiden.

Dit betekent samen met de coach hard werken aan techniek en conditie, de zwakke plekken van de tegenstander opsporen en een strategie uitstippelen.”

De kandidaten spelen overigens niet alleen voor de eer en de lol, maar ook voor een Nederlandse sportvereniging die zij steunen.

In de uitzendingen van ‘Battle Of The Stars’ wordt tevens doorverwezen naar de Lotto-trekkingen die plaatsvinden op de zaterdag bij RTL 4 na het RTL Nieuws van 19.30 uur.

Battle of the Stars zal vanaf donderdag 22 januari wekelijks tussen 22.30 en 23.00 uur te zien zijn op RTL 4.

























maandag 22 juni 2009

Quinty Trustfull winnares Beau Monde Awards 2008


Quinty Trustfull heeft donderdagavond de Style Award gewonnen tijdens de Beau Monde Awards in het Amsterdamse Amstel Hotel. De presentatrice versloeg in deze categorie voetbalvrouwen Sylvie van der Vaart en Estelle Gullit.

De Cover Girl Award ging naar de vier hoofdrolspeelsters van de televisieserie Voetbalvrouwen: Leontine Borsato, Nicolette van Dam, Lone van Roosendaal en Sophie van Oers. Zij werden door lezers van maandblad Beau Monde verkozen boven Patty Brard en Angela van Hulten, die dit jaar eveneens de cover van de glossy sierden.

De Make Over Award en de Photography Award waren er voor respectievelijk Anita Witzier, die voor het blad was omgetoverd in een lookalike van Annie Lennox, en Gerard Joling.

Vorig jaar won sexy Chantal Janzen de Style Award, de belangrijkste onderscheiding van het prijzengala, dat dit jaar voor de negende keer werd georganiseerd. Via de website van Beau Monde konden lezers hun stem laten gelden.

Quinty Trustfull is donderdagavond tijdens de uitreiking van de Beau Monde Awards verkozen tot stijlvolste glamourvrouw. Trustfull kreeg de meeste stemmen van de Beau Monde-lezers en liet Sylvie van der Vaart en Estelle Gullit als concurrenten achter zich.

Verder vielen de actrices uit de RTL4-serie Voetbalvrouwen in de prijzen. Leontine Borsato, Nicolette van Dam, Sophie van Oers en Lone van Roosendaal wonnen gezamenlijk de Covergirl Award. De cast van Voetbalvrouwen versloeg hiermee Patty Brard en Angela van Hulten.

Anita Witzier won dit jaar de make Over Award, voor haar geslaagde metamorfose als Annie Lennox.

Beau Monde reikte dit jaar voor het eerst de Glamour Photography Award uit, voor de beste glamourfotograaf van Nederland. Nick van Ormondt won deze prijs met een glamoureuze foto van Gerard Joling in zijn huis in Aalsmeer. De andere genomineerden waren Mike van den Toorn en Ron Tetteroo.

Het tijdschrift reikte de awards in de vorm van colliers voor het negende achtereenvolgende jaar uit in het Amstel Hotel in Amsterdam, met dit jaar dus Quinty Trustfull als winnares. De presentatie was in handen van Lieke van Lexmond.

maandag 15 juni 2009

Quinty Trustfull uit de kleren voor mannenblad? Aanbod voor naakt fotoshoot gloort aan de horizon


Quinty Trustfull maakt kans op een bloot fotoshoot in het mannenblad Pl@yboy!

Playboy geeft voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland de kans om een bekende sexy Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Ook Quinty Trustfull doet mee aan deze contest.

Maar Playboy zou Pl@yboy niet zijn als we niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Pl@yboy Zien?' kun je ook stemmen op foto's en/of video's van jouw favoriete bekende dame.

Wij beloven jullie vervolgens met de hand op het hart dat wij contact opnemen met de celebrity die jullie Pl@yboyzone-fans het liefst bloot in ons blad willen zien poseren voor de cover, en haar vragen of zij een blootreportage voor Playboy wil doen, aldus het mannenblad Playboy

Op de site kan gestemd worden om Quinty Trustfull naakt in de Pl@yboy te krijgen.